Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen alapon hiszi magáról...

Alllien kérdése:

Milyen alapon hiszi magáról az átlagember, hogy jó?

Figyelt kérdés
Hiszen pont azért átlag. Mert sok van belőle. Ebből egyenesen következik h az átlagemberek jók volnának akkor egy jó világban élnénk. Őszintén. Jó világban élünk?

2021. júl. 20. 14:08
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
Inkább csinálj valami hasznosabbat! Ami pszichikailag is jó hatással lesz rád!
2021. júl. 20. 15:30
 32/55 A kérdező kommentje:

A legnagyobb "trükköm", hogy nem halmozom egymásra a napokat. egy napot egynek élek meg. Nem panaszkodom, hogy úr Isten mióta szenvedek. Szeretem tesztelni magam. Ebben is nyerni fogok. Az egom közben pedig 0. Tulajdonképpen mazohista vagyok bizonyos szempontból. Mert úgy vélem a szenvedés jó katalizátor. Mint ahogy az is, hogy nem futok el innen. Még ilyen állapotban sem. Sőt egész jól eltereli a figyelmem. Konkrétan lángol a bőröm. Minden négyzetcentimétere. Aztán van még egyéb tünet. Ez csak a jégcsúcs teteje. Gyógyszert tesztelek. Nem - nem drogot!! Nem kevés pénzt kapok ezért. Illegális. Csak az érdekel, hogy az említett emberi tulajdonságokban a többi ember fölé emelkedtem. Rengeteg van belőlük. Csak a legerősebbek. Világszerte. Nem tudtok ti sok mindenről...

:-)

2021. júl. 20. 15:37
 33/55 A kérdező kommentje:
Állj ezzel életeket fogok menteni.
2021. júl. 20. 15:38
 34/55 anonim ***** válasza:
Életemben először érzem úgy, hogy nem akarok ilyen magaslatokba érni.
2021. júl. 20. 15:41
 35/55 A kérdező kommentje:
Az ego amúgy a fizikai testhez kötődik. Nem azt fejlesztem de elengedhetetlen, hogy fejlődjön. Minden idegszálam és izmom folyamatosan feszül. Talán Metadon vagy benzodiazepin elvonáshoz lehet hasonlítani csak keményebb. Pedig ez a két legkeményebb. A metadonnál a második napon könyörögnek, hogy altassák le őket.
2021. júl. 20. 15:43
 36/55 A kérdező kommentje:
Mármint nem akarsz segíteni egy ártatlan kisgyereken pld...
2021. júl. 20. 15:44
 37/55 anonim ***** válasza:
Az élet azért ennél sokkal egyszerűbb!
2021. júl. 20. 15:51
 38/55 A kérdező kommentje:
Ha pedig vége a pszichikai fejlődés többszörös. Hiszen kilépsz egy állandó diszkomfortból. Nyugodtabb kiegyensúlyozottabb vagy szelídeb türelmesebb nem tűnt fel, hogy az élet az igazán jó dolgokért borsós számlát nyújt be?? Pillanatnyi öröm a legolcsóbb attól később szenvedni fogsz. Elpuhulsz. Az igazán jó dolgokért bizony fel kell adni a kényelmedet. A sima tanulás is ilyen. Bár van aki szeret. Mondjuk nagyon nem mindegy mit.
2021. júl. 20. 15:52
 39/55 A kérdező kommentje:
Na léptem bocs. Vár a hidegzuhany. Attól kicsit mérséklődik a bőrégés. Napi 3. Ebben az állapotban mindenki üvölt tőle kivétel nélkül. Úgyhogy bocs, hogy "nem nyaltam be nektek csontig".
2021. júl. 20. 15:55
 40/55 A kérdező kommentje:

37 - Big lol bocs. "Az élet elviselhetetlen könnyűsége mi? Azért annyit hagy mondjak egyeseknek, hogy nincs jó és rossz ember mindenki a kettő között ingadozik. Az átlagembereknél.. !!!! Gonosz az van.

Mindenkinek törekednie kell rá, hogy a saját határait túllépje. Ponthogy változásra kell törekedni jó irányban. Ember emert csak akkor ítél el jogosan és ez sem 100% ban igaz. Ha bűncselekményt követ el. Amúgy fórumbeszélgetésekből rövid ismeretségekből nincs jogod elítélni senkit, hiszen nem vagy birtokában rengeteg információnak mit miért tesz valamint az alapképességeinek sem vagy a tudatában és, hogy menyire igyekszik ezen változtatni.

2021. júl. 20. 16:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!