Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen alapon hiszi magáról...

Alllien kérdése:

Milyen alapon hiszi magáról az átlagember, hogy jó?

Figyelt kérdés
Hiszen pont azért átlag. Mert sok van belőle. Ebből egyenesen következik h az átlagemberek jók volnának akkor egy jó világban élnénk. Őszintén. Jó világban élünk?

2021. júl. 20. 14:08
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
Engem a rendszer fagyaszt le a Wamzerkodásotok miatt. Óriási poén, hogy ti meg lefagytatok. Nem is kell magyarázkodni, hogy nem hiszen dőltek a válaszok.
2021. júl. 20. 14:56
 22/55 A kérdező kommentje:
Ismét tömény személyeskedés.... Alaptalan ráadásul.
2021. júl. 20. 14:57
 23/55 A kérdező kommentje:
Annyi tök@tök nincs, hogy elismerjetek egy veszteséget... Jelen esetben 2 db - ot
2021. júl. 20. 15:00
 24/55 anonim ***** válasza:

Azért van önértékelési zavarod, mert itt magadtól kihirdetted a győzelmet javadra, mi meg csak kb pislogunky hogy hogy lehet valaki ennyire önelégült. Aki itt írt, az mind valid ellenpéldát írt, amit te nem vizsgáltál meg, hanem zsigerből elutasítottad.

Aki ilyen értékrendekkel és viselkedéskultúrával rendelkezik az agyilag nem egy egészséges ember.

2021. júl. 20. 15:10
 25/55 A kérdező kommentje:
Na most mondtad az igazat. :-) Csakhogy teszt volt. Kíváncsi voltam mit reagáltok rá..... Itt vagyok időlimittel amíg ki nem tiltanak válaszolok. Több ember ellen is felveszem a kesztyűt. úgyhogy nyugodtan törölheted is az előző hszedet elméletben. Pedig már volt remény.... :-)
2021. júl. 20. 15:20
 26/55 A kérdező kommentje:
A személyeskedést ha kérhetem hagyjuk ki. Magyarul egymás minősítését mert akkor semmi értelme az egésznek. Nem azért vagyok itt, hogy bizonygassam szardaraboknak, hogy nem én vagyok az hanem Ő.
2021. júl. 20. 15:21
 27/55 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy ennyire unatkozol. Igazából én is, azért vagyok itt, csak én és többségünk tudja a viselkedését moderálni.
2021. júl. 20. 15:22
 28/55 A kérdező kommentje:
Természetesen kivételt képez ez alól a 24 es. Ami alaptalan. Hiszen itt vagyok. Csupán kiváncsi voltam milyen leminősítést kapok. ;-)
2021. júl. 20. 15:24
 29/55 anonim ***** válasza:

Ebben a kérdésben hülyeség bárkivel szemben is felvenned a kesztyűt!

Az, hogy valaki jó, vagy sem, ahhoz nem kell átlagembernek lenni. Csupán embernek!

2021. júl. 20. 15:24
 30/55 A kérdező kommentje:
Az eszedbe sem jut, hogy nem véletlen vagyok a gépnél. Világrekordot állítok fel valamiben. Amihez kitartás erő úgy mentális mint fizikai stb. szükséges ez csupán egy eszköz ahhoz, hogy eltereljem a figyelmemet a mások számára kibírhatatlan dolgokról. Lehet találgatni nem mondom meg. Azért vagyok kicsit agresszívabb mert szenvedek. Orvosi kísérletben vagyok önkéntes.
2021. júl. 20. 15:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!