Titeket az idegesít ha munkaközben fontos telefonhívást kapsz rászól valaki nem lehet telefonálni?
Milyen helyen dolgozol, kérdező????
Nálunk ilyen soha nincs.
Ha hív valaki, kimegyek az irodából az előtérbe, és ott telefonálok.
ez nem az xeiles és babás analfabéta ? :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
amúgy nem normálisan van leírva, pedig lehetne..
Titeket az idegesít, ha munkaközben fontos telefonhívást kapsz,és rádszól valaki, hogy nem lehet telefonálni? kb így kéne ki néznie magyarul...
15-ös
A párom pld. óvónő, náluk sem lehet a csoportban bekapcsolva.
Pld. a fogdákon, börtönökben szolgálók se vihetik a körletbe a mobilt, egy futószalag mellett dolgozó sem használhatja.De nem vihetik magukkal pld. az eladók egy SPAR-ban, LIDL-ben, Auchanban sem az eladótérbe, és számtalan helyen nem lehet használni.
Kérdező:
Engem nem zavarna. Sokkal inkább zavar a sok debil aki nem tud lekattanni a mobiljáról. A munkaidő munkára van. Milyen fontos hívás lehet az, ami naponta nem várhat a munkaszünetig vagy a műszak végéig? Ha valami tényleg olyan fontos, akkor fel lehet hívni a munkahelyet és telefonhoz kérni, vagy megüzenni hogy kit hívjon fel. Ha rád szóltak nyilván nem ért meglepetésként, nem akkor mondták először.
Jajó azt hittem én vagyok hülye :D
Én se értettem mi van odairva
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!