Gyerekek LMBTQ érzékenyítésének káros hatásai? Kutatás? Forrás?
33 Ha nem akarják az ovikba suliba bevinni az erzekenyitest, akkor nem is baj ha van egy törvény arról hogy nem lehet. Mert igy olyan mintha azt iktatnak jogszabályba hogy minden embernek kötelező levegőt venni.
De azt hiszem a ledaralos könyvvel is volt az téma hogy oviban szabad e olyat tartani.
Az lmbtq k.ssolna, hogy ha megmaradt volna a nemváltás joga, ha megmaradt volna a meleghazasság és a melegek gyermek örökbefogadása.
Most ez a mizéria azért van, mert alapból is el vannak nyomva, de már nyílvánosan fényes nappal is megverhetik őket, mert "mások" pedig nem mások. Szerelmesek.
De senki ne jöjjön nekem az Ádám és Éva marhaság, mert az egész sztori vérfertőzésről szól
Szerintem te még életben nem láttál 8-10 éves gyerekeket, és csak az interneten túlozott válaszokban olvastál olyat, hogy 1 méter magasságu általános iskola első második harmadik osztályosok arról beszélnek, hogy kit b*sznának. Ha lenne ilyen is, akkor ezt csak másoktól hallanák, azt hiszik ez vicces, de hogy mit jelent, arról fogalmuk sincs. Nekik még nincsenek kialakulva, hogy kikhez vonzódnak, nem hogy arról beszélgessenek, hogy kit b*sznának.
Heteró felvilágosítás meg fontos, mivel maguktól nem jönnének rá, hogy mit hogyan kell csinálni, és hogyan kell védekezni stb.
Az meg nem jó, ha többet tud a gyerek a meleg szexről, mint a heteróról.
Nem én, az lmbtq aktivisták akarják bevinni az óvodákba bevinni.
De, beakarják vinni [link]
"Az lmbtq k.ssolna, hogy ha megmaradt volna a nemváltás joga, ha megmaradt volna a meleghazasság és a melegek gyermek örökbefogadása"
Megmaradt volna a joguk??? Alapból nem is volt joguk. Huszadik században még szinte mindenhol illegális volt az egész. Inkább örüljenek, hogy a világon már szinte mindenhol legális.
Alapból nincsenek elnyomva, nézd meg hány cég reklámozza és segíti ezt az egészet.
Fényes nappal csak úgy nem verik meg, mivel látásból a legtöbb esetben nem lehet tudni, hogy ki milyen szexuális. Bár ha két azonos nemű kezet fogva csókolózva, másik nemű ruhában, és szivárványos zászlóban menne ki az utcára, akkor saját magukat mutatják melegnek, és akkor nem a semmiért verik meg.
37 egyetértek azzal, hogy meg kell védeni a gyerekeket hogy ne csufolodjanak. Én viszont ezt nem szeretném egybekotni azzal hogy ez ugyanolyan jó, mintha egy anyukaval és egy apukaval nevelkedne. Elfogadásra nevelni nem jelenti azt, hogy nekem kötelező egy tőlem távol álló értékrendet normálisnak tekinteni, és erre nevelni a gyerekemet.
Egyébként szerintem oviban meg egymás családi viszonylatai nem is igazán jönnek elő, inkabb az a fontos, hogy milyen jatekod, mesefiguras ruhád van.
Felvilágosítás kell, nem érzékenyités.
Mindenkit a saját szintjén. Ovisokat ki lehet ebből hagyni, mert egyáltalán nem elterjedtek az egynemű szülők (és nem lesznek egy darabig 🤷♂️).
Általános iskolában viszont már illene arról beszélni, hogy OK, ha nem (csak) az ellenkező nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!