Miért szeretjük mi emberek azt ami káros?
Gondolok itt pl. a gyorskajákra. Nagyon sokan szeretik, pedig egészségtelen, az egészséges dolgokért pedig nem igen vagyunk oda.
Oké oké, tudom, van sok sok kivétel, most nem is azokra a válaszokra vagyok kíváncsi, hogy "én az egészséges kajákat szeretem és sosem eszem sz@r kaját", hanem inkább az érdekelne, hogy miért van ez, hogy az emberek egy jó nagy része inkább választja az egészségtelent, mint az egészségest?
Én szeretnék úgy enni. Törekszem is rá.
De egy répa vagy akármi nincs olyan ízes.
A testünk azt hiszi, mivel jól esik jó is nekünk, a minőségibb étel pedig nem normál kereset mellé való.
Erről eszembe jut egy reklám amibe valami olyasmi volt, minek ennél gyümölcsöt ha meg is veheted belőle a gyümölcslevet ami sokkal kényelmesebb. A reakcióm hagyjuk is 😅
Amikor a barack üdítő a cukor miatt finomabbnak hat mint az igazi gyümölcs megfelelője.
Erre szokunk rá sajnos, ehhez hozzá.
Az evésnek az lenne a lényege hogy energiát vigyél be, legyen mit felhasználni. A gyros sokáig laktat , míg mondjuk egy extra salátával a jó munkás ember nem szalad messzire..
Hasonlókra gondolok , de érdekel a többiek véleménye is
Mazochizmus.
Olvasd csak el, mennyien szeretnek pl. tetováltatni is ...
Ez butaság. Nem azért eszünk, hogy ártsunk magunknak (még ha ártunk is), a tetoválás meg nem is értem, hogy jön ide.
5: Hát úgy, hogy a tetoválás FÁJ. És mégis sokan szeretik, mert fáj.
Azt mondják, mert érzik, hogy élnek, amikor szurkálják őket.
" Nem azért eszünk, hogy ártsunk magunknak (még ha ártunk is)
Hát akkor mért?
Ki árt akkor neked, ha te vagy a cselekvő? A szomszéd néni?
Ismerd meg a tudattalan fogalmát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!