Gyerekek LMBTQ érzékenyítésének káros hatásai? Kutatás? Forrás?
Én egy saját példát tudok hozni a szexualitással kapcsolatban.
Alapvetően konzervatívan neveltek, konzervatív felnőtt is lettem házasság gyerekek miegymás.
De, ha pl nem megy már az én tinikoromban az a sok sorozat meg hírek a leszbicsokokrol akkor biztos nem próbálom ki a barátnőmmel trendisegbol. Bajom nem lett tőle, most sincsenek emiatt álmatlan éjszakáim, de minek kellett? Ugyanez volt fiatal felnőttként az egyéjszakás kapcsolat, csak azért mentem bele mert mindenhonnan ez jött, hogy trendi, meg mindenkinek van, hogy természetes... Pedig nem voltam egy könnyen befolyásolható hülye kislány. Na most egy fiú aki mondjuk belemegy egy masik fiúval szerezhet olyan lelki sérülést hogy megzavarodjon...
Az egyik barátnőm bátyja autista, ő felnőttként homokos lett, szerintem azért mert a szakkozepben ha egyik oktató sokáig befolyásolta, később egy pár is lettek.
Szóval igenis fontos a minta. Szerintem az egy naiv elképzelés hogy majd mindenki más fog alkalmazkodni a kisebbség érzékenysége miatt. Lehet szép elképzelés, de ijesztően naiv, és akik ilyenben hisznek nem engednek tarsadalommernokoskodni.
Nagyon egyszeru hogy miert karos az LMBTQ barmilyen megjelenitese a tinik kozott:
Ebben a tizeneves korszakban lazadnak a fiatalok, tombolnak a hormonok, onkifejezni akarnak. Tartozni akarnak valahova Stb
Ismeri mindenki mondjuk az EMO iranyzatot. Senki nem lenne “emos” ha nem jelenne meg a lehetoseg.
De siman igaz az is hogy van aki azert kezd bakancsot hordani meg fekete polot mert o akkor mostantol Rokker mert a Sanyi is az.
Na ezert nem szabad ugy ertekenyiteni ahogy most meg lett tiltva
14: a kérdés arról szól, hogy igényes tudományos publikációt küldj, ami ezzel foglalkozik.
Jelen esetben vak vezet világtalant 🤷♂️
En is szivesen olvasnek tudomanyos kutatasokat aminek a forrásàt hitelesnek tartom.
Amit leirtam az egy ismert jelenség, en ebbe az iranyba kutakodnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!