Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok a tanulatlan emberek,...

Azok a tanulatlan emberek, akik azt írják ki pl Facebookon a tanulmányokhoz,hogy "Az élet iskolája", azoknak ez mit jelent? Meg mit gondolnak, aki normálisan tanult valamit, az nem tanul a saját életéből is még pluszban dolgokat??

Figyelt kérdés

Ezek az emberek ennyire ostobák, hogy nem érzik ezt gáznak kiírni?

Vagy mi a céljuk ezzel, ahelyett,hogy üresen hagynák inkább?

2021. júl. 15. 19:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én eddig felnőtt idősebb nőknél láttam ezt fb-on..xd
2021. júl. 17. 10:50
 12/13 anonim ***** válasza:

@10:50

Általában vagy azok írják ki, nagyon tanulatlanok, de rendkívül önérzetesen büszkék rá, vagy az ilyen Kolompár Zsámorellosz félék.

2021. júl. 17. 11:17
 13/13 anonim ***** válasza:
65%

Az emberek 95%a SEMMIT SEM tanul az életben. Ugyanolyan szinten van 90 évesen is, mint 6 évesen.

Szóval nem, ez nem ciki.., csak akkor ha te is ugyanolyan proli vagy mint az átlagember, csak elhiszed magadról, hogy tanított az élet.( Én eddig csak ilyet láttam)

2021. júl. 30. 12:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!