Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok a tanulatlan emberek,...

Azok a tanulatlan emberek, akik azt írják ki pl Facebookon a tanulmányokhoz,hogy "Az élet iskolája", azoknak ez mit jelent? Meg mit gondolnak, aki normálisan tanult valamit, az nem tanul a saját életéből is még pluszban dolgokat??

Figyelt kérdés

Ezek az emberek ennyire ostobák, hogy nem érzik ezt gáznak kiírni?

Vagy mi a céljuk ezzel, ahelyett,hogy üresen hagynák inkább?

2021. júl. 15. 19:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Gyerekek, vagy 4 általános végzettségűek, és azt hiszik, hogy menő.
2021. júl. 15. 19:06
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

Jól látod a helyzetet.

Ezt a ilyen proliság eszményt próbálják méltatni.

Ez abból a "legendából" fakad, hogy van mondjuk 10 vagy 100ezer emberből egy, aki ténylegesen ilyen "streetsmart" nem tudom mi erre a magyar kifejezés, hogy iskola nélkül is rohadt jó érzékkel bele tud trafálni mindig hogy hogy tud jól boldogulni az életben. Ezt jelentené eredetileg az "élet iskolája" dolog, csak a sok fogatlan proli gyári meg közmunkás a saját tanulatlanságát ezzel próbálja felértékeltetni, csak nem jut el odáig az agya, hogy ez így nem működik.

2021. júl. 15. 19:09
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Már figyelgetem ezt én is egy ideje, kivétel nélkül a nagyon öntudatos prolik írkálják ki ezeket

Amúgy akinek ezek közül valami ki van írva, az egy debil:

Itt tanult: Az élet iskolája

Itt tanult: Az élet iskolája ahol Isten a tanár

Itt dolgozik: Napgyárban felhőtologató

Itt dolgozik: Rozsdás rákolló

2021. júl. 15. 19:29
 4/13 anonim ***** válasza:
40%
Azért írják ki hogy a sok megmondóember tudjon rajtuk csámcsogni. Magyarul, etetik a trollokat :-)
2021. júl. 15. 19:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak-csak érdemes kiírniuk, hisze itt is hárman érdemi választ adtak a kérdésre.
2021. júl. 15. 19:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Azok írják ki, akik nem bírtak elvégezni semmilyen sulit, s azt hiszik, ők a menők.
2021. júl. 15. 19:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
"Az élet iskolája, mely most is kőkeményen tanít." Én ezt láttam a minap.
2021. júl. 15. 20:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Az élet valóban nagy tanítómester mindenkinek, ha kell, többször is szembesít a hibákkal.
2021. júl. 15. 20:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Csak viccből írják ki. Facebookra minek írjak le unalmas infokat rólam? Leírok inkább valami baromságot :D
2021. júl. 15. 22:02
 10/13 anonim ***** válasza:

12 évesen mikor regisztraltam a facebookra en is kiirtam hogy

itt tanult :"Oxford" mert viccesnek talaltam , van aki innen nem fejlodik tovabb

2021. júl. 15. 22:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!