Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok ti mostanában milyen...

Lányok ti mostanában milyen rajzfilmeket vagy meséket szoktatok nézni?

Figyelt kérdés
Én fiú vagyok,de érdekel,esetleg írjatok kort is.

ma 14:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Amikor vigyázok a párom bátyjának lányaira, főleg Disney meséket nézünk, most szoktatom át őket a Ghibli filmekre, ami eddig sikeres. Pár napja a "Klaus"-t néztük meg, azelőtt a "Spirited Away" volt. A "Winx Club" első három évadát is megnéztem velük ősszel, én azon nőttem fel és jó volt nosztalgizáni. A barátokkal való közösen Halloween alatt megnéztük a "Scooby-Doo a zombik szigetén" filmet is, ami a legjobb Scooby film. Pár napja behozta az egyik kolléganő a kislányát (kettőéves), vele néztem pár részt a "Bluey"-ból, amíg az anyja elszaladt ebédelni.

Ha rajzfilm alatt a felnőtteknek szóló animációkra is gondolsz, akkor nemrég fejeztem be az "Arcane" második évadát és a "Castlevania: Nocture" első szezonját.

25/N

ma 14:17
 2/12 anonim válasza:
Én szeretem az animéket, meg amúgy a spongyabobot még mindig nézem
ma 14:33
 3/12 A kérdező kommentje:
A SpongyaBob-ott én is kedvelem.
ma 14:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
14 éves korom óta nem nézek ilyesmit, nem érdekelnek.
ma 14:40
 5/12 A kérdező kommentje:
Én is csak akkor nézek rajzfilmet vagy mesét,ha épp olyan csatornára kapcsolok,miközben össze vissza kapcsolgatok.
ma 14:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Spongyabob, a poénjai miatt. Unokahugi a Jégvarázst akarja mindig nézni. Azért a minap a Süsü-t is megnéztük, hogy lásson régi jó rajzfilmeket is.
ma 15:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Simpson családot alkalmanként.
ma 15:32
 8/12 anonim ***** válasza:

#5:

Én meg már nem nézek TV-t, mert ott a net. Ott azt nézek, amit én akarok, és nem azt, amit mások akarnak a képembe tolni. ☺️

ma 15:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Semmilyet nem néztem egy jó ideje, talán a Demon Slayer volt az utolsó 2-3 éve, de annak is csak az első évadát néztük meg exemmel. (Nem volt rossz, csak magamtól már nem jut eszembe, hogy ilyeneket nézzek.)
ma 16:01
 10/12 anonim válasza:
Mesét nem nézek, de animációs sorozatot néha igen. Az arcane-t láttam utoljára✌️
ma 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!