Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyen eladók mit akarnak a...

Ilyen eladók mit akarnak a Marketplace-en?

Figyelt kérdés

Valaki hirdet valamit 8 hónapja. Én ráírok, hogy megvenném, alku nélkül, előre utalnék, fizetném a Foxpostot. Én Budapest mellett lakom amúgy, ő meg Miskolcon, tehát esélytelen a személyes átvétel. Nem akkora az érték, hogy leutazzam.

Az ő válasza: "Szia megvan de nem értek a FOXPOSTHOZ Miskolcon lakom"

Jó. És? Akkor? Hogyan tovább? Még annyit kérdeztem, hogy oké, nem ismeri a Foxpostot, milyen egyéb ötlete van? Látta de nem írt vissza.

Ezekkel mi van? El akarja adni? Agyhalott? Nemcsak a Foxposthoz nem ért, hanem az egész élethez?

dec. 21. 10:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Valaki nincs egyszerűen üzleti vénája. Jó példa erre az, amikor az esküvőmre kerestem zenészeket. Nem értettem én ahhoz, mennyi az ára ennek, de akkor még az anyakönyvvezetőnél 6000 Ft lett volna az élő zene (csak szintetizátoron játszott volna valaki), gondoltam, ennyi ok, 6000-6000-t ráköltök a két zenészre.

Ketten jelentkeztek.

Egyik:

- Helló. Láttam a hírdetést. Mennyire gondoltál?

- 6000 Ft zenészenként.

- Ennyiért nem vállaljuk. Sok boldogságot!

Másik

- Helló. Láttam a hírdetést. Elvállalnánk fejenkét 10 ezerért.

Na, vajon kik játszottak az esküvőmön...

dec. 21. 10:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Fordítás: El akarja adni, de olyannak, aki személyesen át tudja venni, mert inkább nem adja el, minthogy időt, energiát feccöljön a futárszolgálatok megismerésébe.
dec. 21. 12:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Mondjuk meg is írhatná hogy csak személyes átadás mert nem akar bajlódni a futárcégekkel és akkor érteném is.
dec. 21. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!