Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hányszor tusoltok le vagy...

Hányszor tusoltok le vagy fürödtök meg egy héten?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy vannak országok, ahol 3 naponta fürdenek, mert nem egészséges a napi fürdés. Érdekelne, hogy Magyarországon a naponta 1-3 alkalommal fürdők vannak többségben vagy azért van aki nem fürdik meg minden nap.
2021. júl. 14. 15:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Én alapból zuhanyzással kezdem a napot és este sem szeretek koszosan ágyba feküdni. Szóval nekem napi 1-2 az alap. Nem emlékszem, volt-e olyan, hogy kimaradt volna mostanában akár csak 1 nap is.

Még ha nem megyek sehova akkor is beállok arra az 5 percre a víz alá.

2021. júl. 14. 17:56
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Figyuka. Ahol nem zuhanyoznak naponta, ott van bide, es naponta tobbszor tisztara mossak az altestuket, es honaljat is mosnak. Es nem buzlenek.
2021. júl. 14. 18:18
 13/22 anonim ***** válasza:
Legalább 7x
2021. júl. 14. 18:20
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy nemet cserediaklany nalunk es menstruált is, 1 het után ugy zavartuk el fürdeni..
2021. júl. 14. 18:44
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Naponta egyszer tusolok, nyáron nagy melegben elő-előfordul, hogy 2x is.

Gimiben viszont volt egy osztálytársam, aki 2-3 naponta fürdött csak, mert az egész családja azt vallotta, hogy nem egészséges mindennap fürödni/zuhanyozni. Rajta sajnos eléggé érződött, hogy mikor voltak a nem-fürdős napjai. Volt kötelező úszásunk, olyankor azért elgondolkodtam, hogy vajon előző nap volt-e víz közelben...

2021. júl. 14. 18:57
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Naponta egyszer szoktam fürdeni. Ennél többször akkor szoktam, ha úgy érzem szükségem van rá pl. nagyon leizzadtam, összekoszoltam magam vagy ilyesmi. Elvétve szoktam kihagyni egy-egy napot, ha pl. későn érek haza és már nem akarok mászkálni, zajongani, fáradt vagyok.
2021. júl. 14. 19:17
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Reggel kell a zuhany hogy felebredjek, este meg nem fenszem be koszosan az agyba, jobban is esik tisztan elaludni. Ebben a nagy melegben ha itthon vagyok, van hohy napkozben is letusolok egyszer-ketszer.
2021. júl. 14. 19:49
 18/22 anonim ***** válasza:
54%

Valaki írja a menzeszt, amikor menzesz eleje van akkor szerintem természetes, hogy az ember napi kétszer megfürdik vagy legalább alul lemossa magát, úgyhogy akkor nekem minimum napi 2 fürdés van.

Nekem is volt egy külföldi kollégám, ő is büdös volt, valószínűleg ő is heti egyszer állt be a zuhany alá. Amikor valaki egyszer szólt neki, hogy nem túl kellemes a közelében dolgozni, megsértődött, tegyük hozzá, hogy ha nekem mondana valaki ilyet én biztos a föld alá süllyednék szégyenemben és nem sértődnék meg.

Szóval egyes országokban tényleg bevett szokás a ritkább fürdés.

2021. júl. 14. 19:56
 19/22 anonim ***** válasza:

Jaj és most jutott eszembe egy könyv is. A történet szerint egy német család fogadott egy angol cserediákot, mert a főhős nem nagyon volt jó angolból és a tanára ezt javasolta a szülőnek.

Abban írják, hogy a fiút egy hét után az apuka vonszolta be a kádba és kefével súrolta le róla a koszt, mert ránéztek a gyerekre és tiszta kosz volt már, de a gyereket annyira nem zavarta az, hogy nem tiszta.

2021. júl. 14. 19:59
 20/22 anonim ***** válasza:
91%
Ebben a k*rwa melegben naponta minimum 3-szor, hogy ne legyek büdös.
2021. júl. 14. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!