Milyen gyakran fürödtök/tusoltok, és milyen gyakran mostok hajat?
Figyelt kérdés
Kor és nemet is léci.2014. okt. 23. 18:55
2/21 anonim válasza:
én csak úgy szeretem, ha szaga van már!
mary 42 N
3/21 anonim válasza:
Csak tusolok reggel és este, heti kétszer mosok hajat
24/l
4/21 anonim válasza:
Reggel-és este tusolok, és 2, max. 3 naponként mosok hajat, mert nagyon hosszú és muszáj.
5/21 anonim válasza:
1-2 havonta tussolok, ha be tudok szökni valamelyik uszodába jegy nélkül, hajat mosni nem szoktam.
Üdv: Feri 73/hajléktalan
6/21 anonim válasza:
Naponta lefurdok, és nehany naponta mosok hajat... Idonkent kimarad egy-egy lefurdes, de azt igyekszem mihamarabb potolni
7/21 anonim válasza:
Feri, felebarátom. Tudom ajánlani a közparkokat nyaranta, tiszta wellness. Ilyenkor télen meg nincs más csak az uszoda, esetleg egy-két tornaterem nyitva felejtett zuhanyzói esetleg benzinkút wc. Sanyi 63/ex hajléktalan.
8/21 anonim válasza:
2-3 naponta fürdés hajmosás egyszerre
26l
10/21 anonim válasza:
#9es, latszik hogy egy foldhozragadt magyar vagy.. Londonban pl mindenki csak 2 naponta fuedik, mert olyan a viz, h tobbszor nem is szabad, mert artana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!