Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen gyakran fürödtök/tusolt...

Milyen gyakran fürödtök/tusoltok, és milyen gyakran mostok hajat?

Figyelt kérdés
Kor és nemet is léci.
2014. okt. 23. 18:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%
igen, de nagyon nagy késztetést éreztem, hogy azt hazudjam, naponta háromszor fürdök, csak gondoltam félrevezető lenne
2014. okt. 23. 19:32
 12/21 anonim ***** válasza:
71%
általában naponta zuhanyzok, de szokott ki maradni egy-egy, ha nem megyek dolgozni, hajat 2 naponta, mert csak akkor fésülöm és hosszú 29n
2014. okt. 23. 19:53
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
Anyám, elkeserítő dolgok derülnek ki. :D
2014. okt. 23. 19:57
 14/21 anonim ***** válasza:
36%

Sziasztok.

Ezek a hajléktalan gyerekek itt nem is hajléktalanok,el ne higyjétek már.

Akkor hol tudna netezni,ha nem otthon,meg esetleg az utcán telefonról de kezdjük ott,hogy a hajléktalanoknak nincs telefonjuk sem mikor 2 kiflire hivatkozva kért volna valamelyik nap tőlem egy hajléktalan 50-ft ot.

2014. okt. 23. 20:11
 15/21 anonim ***** válasza:
30%

"latszik hogy egy foldhozragadt magyar vagy.. Londonban pl mindenki csak 2 naponta fuedik, mert olyan a viz, h tobbszor nem is szabad, mert artana"

Gondolom, hogy már eleve szétázik a kezed az egész napi mosogatástól, azért nem fürdesz!!

(Te nem "földhözragadt magyar".)

2014. okt. 23. 20:17
 16/21 anonim ***** válasza:
56%

"Sziasztok.

Akkor hol tudna netezni,ha nem otthon,meg esetleg az utcán telefonról de kezdjük ott,hogy a hajléktalanoknak nincs telefonjuk sem mikor 2 kiflire hivatkozva kért volna valamelyik nap tőlem egy hajléktalan 50-ft ot."

ezt alapjáraton következtetted ki, vagy segítség is kellett hozz?

2014. okt. 23. 20:37
 17/21 anonim ***** válasza:
88%
13 Ugye?:D Csak nézek nagy szemekkel:DD Hát már kezdek nem nagyon csodálkozni, hogy ennyi a singli:D
2014. okt. 23. 20:38
 18/21 anonim ***** válasza:
63%

"Sziasztok.

Akkor hol tudna netezni,ha nem otthon,meg esetleg az utcán telefonról de kezdjük ott,hogy a hajléktalanoknak nincs telefonjuk sem mikor 2 kiflire hivatkozva kért volna valamelyik nap tőlem egy hajléktalan 50-ft ot."

Szép volt megmondó kapitány, a logikád kikezdhetetlen.

2014. okt. 23. 20:40
 19/21 anonim ***** válasza:
94%
Erről az a telefonhívás jutott eszembe... "szeretem, ha büdös a 3,14csa egy kicsit" :D
2014. okt. 23. 21:45
 20/21 anonim ***** válasza:

én reggel és ste zuhanyzok, hajat mosni ilyen 3-4 naponta szoktam

16/L

2014. okt. 23. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!