Ti minden nap tusoltok vagy fürödtök? 24F
Általában igen.
Szerintem max 2 nap volt amíg nem zuhanyoztam. Néha előfordul, ha nem izzadok, nem voltam sehol, meg semmi, hogy egy nap nem fürdök, de ez ritka, általában minden nap zuhanyzok.
És ezt egy 24 éves férfi kérdezi. szomorú. természetesen minden nap kell tusolni.
Velem anno az exem amikor találkozott, pont a jelenlegi pasijáról panaszkodott erről - nem megy sehová, de nem tusol és büdös. Aztán persze kiderült, hogy "azért" találkozott velem.
szóval, és tusolnék a helyedben. Arról nem beszélve, hogy Te úgy gondolod, hogy nem mész sehová. És ha mégis menni kell?
Szánalmas kérdés egy 24 éves férfitól (férfitól?)
Naná hogy fürdök mindennap.
Jó ez csak most van így!! Néha elő fordul 1 nap, hogy ki marad!
Szerintetek menjek hajat mosni meg zuhanyozni és mossak fogat sőt borotválkozzak meg? Hónaljamon fél cm szőr van már a intim helyen meg kisebb mint fél cm a szőr. Arcról se ártana le tolni! Már érzem, hogy büdös a lábam is! jááááááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!