Hányszor tusoltok le vagy fürödtök meg egy héten?
Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy vannak országok, ahol 3 naponta fürdenek, mert nem egészséges a napi fürdés. Érdekelne, hogy Magyarországon a naponta 1-3 alkalommal fürdők vannak többségben vagy azért van aki nem fürdik meg minden nap.2021. júl. 14. 15:55
1/22 anonim válasza:
Nyáron naponta 2x, mivel reggel izzadtan kelek fel, úgy meg nincs kedvem bemenni dolgozni.
Télen napi 1.
2/22 anonim válasza:
1-1 nap néha kimarad. Pl szilveszterezés, ha karanténban vagyok és amúgy se megyek sehova akkor is előfordulhat hogy kimarad egy nap stb , de egyébként napi 1. Ha edzek és nem este vagy fontos dolgok van nem túl kora reggel, vagy csak simán szükségesnek érzem, akkor napi 2-szer. Nyáron, ha jól esik, akár 3-szor is. Egyszer reggel, egyszer mikor hazaértem a délelőtti programomról mielőtt mennék máshova délután és egyszer este.
3/22 anonim válasza:
Ha szünet van, akkor néha napi 3-szor is szoktam fürdeni, ha nincs, akkor időmtől függ, néha naponta 1x, néha 2x. Egyébként az orvosok azt mondják, hogy érdemes egy héten egy napon nem fürödni.
4/22 anonim válasza:
Ilyen melegen néha kétszer is. De minimum egyszer mindenképp.
5/22 anonim válasza:
Ilyen melegben napi 2,de van hogy 3. Akkor az heti 14 és 20 között lehet valahol.
6/22 anonim válasza:
Ilyen melegben napi 2x,amúgy minden nap, nagyon ritkán kimarad 1-1 nap ha pl későn érek haza es nincs mar erőm a fürdésre. De ez évente max 3-4 alkalommal fordul elő kb.
7/22 Metionin válasza:
Napi 1 az megvan, nyáron van hogy 2 is.
8/22 anonim válasza:
Hétköznap kétszer, mert reggel futok, és utana, majd este munka utan is. Hétvégén általában egyszer.
10/22 anonim válasza:
Naponta egy, de mindig változik, hogy mikor, van, hogy este, akkor reggel nem fürdök, de, ha utazok el valahova vagy barátokkal találkozok akkor reggel fürdök inkább.
Ha kirándultam, vagy nagyon sokat mászkáltam a napon, akkor aznap este is megfürdök.
Egy ismerősöm volt, akivel elmentünk falura és egész nap kint voltunk a melegben meg elmentünk valahova kirándulni, ő meg szandálban is volt. Este egy helyen aludtunk, de szerencsére külön szobákban, ami azért szerencse, mert kitalálta hogy fáradt és nem akar fürdeni. Egyrészt a talpa koromfekete volt, másrészt az egész szoba lábszagú volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!