Ti mennyi vízben / vízzel és hány percig fürödtök / tusoltok?
Figyelt kérdés
2014. nov. 15. 23:02
1/11 anonim válasza:
Kényelmesen lezuhanyozok, 10 percet vagyok átlag a zuhany alatt. Itt a vízért átalánydíjat fizetünk, nem fogyasztás szerint. Jólesik rendesen lemosakodni.
2/11 anonim válasza:
1-2 ora forro vizbe
ki is keszulnek tole..de olyan jo csak ugy magamra engedni a forro vizet:3
3/11 anonim válasza:
Ahogy éppen jól esik. Néha csak 2 perces gyors zuhanyt csinálok (hajlatok tisztítása, alvázmosás), máskor meg fél órán át engedem magamra a vizet (inkább télen a hidegben, hogy ne fázzon a hátam, mikor kimászok). A tisztaságot nem időben mérik szerencsére.
4/11 anonim válasza:
Változó. Néha 1 perc alatt végzek, néha teleengedem a kádat, és 1 órát is elvagyok...
5/11 anonim válasza:
84 liter 39 fokos vízben, 139 percig.
6/11 anonim válasza:
Én (nem túl) forró vízzel, 10-15 perc alatt szoktam lezuhanyozni. Néha, amikor olyan kedvem van, akkor beülök egy kád vízbe és pihenek egy órát.
7/11 anonim válasza:
mikor felszerelték a vízórát kipróbáltam, hogy mennyi az a legkevesebb víz amivel le lehet zuhanyozni és 5 liter lett a végeredmény. De az tényleg csak annyi volt, hogy bevizesít, szappanoz majd öblít nem több mint 2-3 perc az egész.
Amúgy egy olyan 5-10 perc langyos víz a túl meleget nem szeretem és zuhany. A kádat nagyon ritkán engedem csak tele.
8/11 anonim válasza:
Kb. félig engedem a vizet a kádban és 30-60 percig szoktam benne lenni... Jó meleg vízben. Jabár van olyan is mikor 5 perc alatt letusolok és mefyek ki mert nincs kedvem tovább tusolni.(ez ritkán szokott előfordulni).
9/11 anonim válasza:
Lezuhanyozok, kb. 10 percig tart, meleg, már-már forró vízzel. Cserébe nem tudok elaludni...
10/11 A kérdező kommentje:
Én még életemben nem engedtem tele a kádat :D
2014. nov. 16. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!