Pedofil hajlam megbocsátható, ha amúgy értékes ember?
Művész és sportolóként szerintem nem igazán. Tudósként, ha tud maradantót alkotni akkor nem ezzel fognak foglalkozni az emberek, hogy volt benne hajlam, amíg csak hajlam. Vol híres tudós aki pl meleg, de mégsem ez maradt fent utánuk elsőkörben.
Meg ha csak hajlam nem is feltétlen tud róla bárki. Vagy lehet csak azt hiszi, hogy hajlam, de igazából semmi, csak nincs tisztában azzal amit érez. Nem igazodik ki rendesen az érzelmei között. Mindenesetre ha valaki ilyen lenne javasolnám neki a pszichiátert, hogy biztosítsák a dolgokat.
Attól még hogy valaki pedofil, nem feltétlenül nyúlt is úgy ez gyerekhez (és nem is feltétlenül akar).
Az hogy valaki egy állat módjára viselkedik, nem függ össze azzal, hogy mire áll fel neki.
A nők elleni szexuális erőszakot 100%-ban hetero férfiak követik el. Akkor most én joggal kérdezhetném, hogy megbocsájtható-e hetero férfinak lenni. Hiszen pl pont pár hete olvastam, hogy egy pasi bedrogozott és megerószakolt egy 19 éves csajt....
Nem :D
Nem csak a helyi buszsofőrtől gáz az ilyesmi, hanem a kedvenc énekesedtől is. Mi a franc...????
Én is szenvedek egy durvább parafíliában (nem szeretném leírni hogy mi is ez). Páromon kívül senki sem tud róla, nem is tettem rá utaló jeleket, soha nem is élném ki "élesben" (párommal, fantáziával megoldható) ezt.
Szóval igen, megbocsátható. A vágyait nem irányíthatja az ember, de a tetteit igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!