Az milyen család lehet, ahol apa és fiú nőket üt egy szívárványos zászló miatt?
Primitív.
Én nagyon felhúztam magam az új törvény miatt, és ezt ki is fejeztem: szivárványos filter a profilképemen, megosztottam egy menő, melegekről szóló posztot, szivárványos lett a körmöm (mondjuk magát a szivárványt amúgy is szerettem mindig is, csak mert színes)
Édesanyám és nevelőapám... hát, nem kifejezetten homofóbok, de nem is kedvelik a melegeket. Most hétvégén összefutottunk, és meg is akarták beszélni ezt a szivárványos dolgot, hogy nekem miért ilyen fontos.
De nem abban az agresszív "mit képzelsz, mit csinálsz" stílusban, egyszerűen kíváncsiak lettek, és meg akartak hallgatni.
Megértették a felháborodásomat a pedofilokkal való összemosással, de lehet kicsit soknak érezték ezt a nagyobb megnyilvánulást. Mindenesetre nem szóltak semmit ellene, én dolgom, nem az övék.
(Délután fel is ugrottak hozzám, pont ki voltak biggyesztve a zászlók is, nézték de nem szóltak)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!