Meglehet változtatni a személyiséget?
Nem szeretem magam. Próbáltam új dolgokat kipróbálni de egyszerűen nem változok meg vagy így nagyon kicsit. Annyira unalmasnak tartom magam de tényleg. Krva unalmas életstílusom van. Nem tudom hogyan építsek belőlem egy stílust egy érdekes személyt...
Hogyan változzak meg erősen? Mit csináljak?!
Pedig első lépésként el kell fogadnod magadat és meg kell tanulnod szeretni magadat. Utána jöhet az hogy van-e olyan területe az életednek, amin azért akarsz változtatni, mert TÉGED zavar, nem azért, hogy érdekesebb legyél idegeneknek. Harmadik lépés: Írj egy listát azokról a dolgokról, amik érdekelnek téged és kezdj el velük foglalkozni. Szereted a zenét? Gondolkodtál már azon, hogy valamilyen hangszeren megtanulj? Szeretsz rajzolni? Próbálkoztál már festéssel? Menj el egy tanfolyamra. Jó vagy nyelvekből? Vágj bele egy újba. Szeretsz mozogni, sportolni? Találj egy új tevékenységet, ami izgalmas számodra. Íjászkodás, önvédelmi sport, tánc, thai chi, bármi.
Nagyon fontos, hogy mindent önmagadért csinálj. Ha csak sétálni szeretsz, menj hosszú sétákra, túrákra. Nem ettől leszel érdekes az emberek számára, ettől boldogabb leszel és kiegyensúlyozottabb és könnyebben el tudod fogadni magadat.
Az ember általában nem képes reálisan értékelni saját magát, mindig vannak vakfoltok, elfojtások. Valószínűleg nem is vagy akkora csődtömeg, mint ahogy érzed. :)
De a személyiséget felnőttként már nem lehet gyökeresen megváltoztatni. Viszont megszeretheted, elfogadhatod magad. Talán kezdd azzal, hogy összeszeded, mit fogadsz el magadban nehezen, és miért. Közben tilos az önsajnálat, légy tárgyilagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!