20 Évesen döbbentem rá hogy a szüleim semmi felelősséget nem raktak még rám, nagyon kevés dologért kellett megküzdenem, nem érzem magam kompetensnek ebből kifolyólag. Szeretnék változtatni. Ez lehetséges, és ha igen mennyire lesz keserves?
Igen, te is hibás vagy, mint pl most is, mutogatsz a szüleidre miközben már felnőtt vagy egy ideje, már jogilag is te vagy a felelős önmagadért.
Ebben a cipőben én is benne vagyok/voltam már kezdek haladok ki ebből, már rájöttem arra, hogy egyedül én vagyok a sorsom kovácsa ez párosul a cselekedeteimben is.
Vállalhatsz nagyobb felelősséget magadért, nem kell, mert nem kötelező. Ha olyan szinten vagy, hogy még a szobádat is Ők takarítják akkor kezdheted ott, hogy megcsinálod te magad! (Én innen indultam, nem érzem cikinek, inkább büszke vagyok rá, hogy erről a szintről már jóval feljebb jutottam)
Ha van barátnőd akkor megnézheted azt is, hogy milyen szerepet tölt be, lehet csak lecserélted anyádat egy fiatalabbra, akit dugsz is? Sok pasi ezt csinálja 40+osan is, képtelenek maguknak még a munkába is kaját csinálni.
De a nőket sem kell sajnálni! Csupán kritikusan néztem a neműnk átlagos állapotát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!