Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek milyen testalkatom...

Szerintetek milyen testalkatom van?

Figyelt kérdés
[link]

2021. jún. 26. 21:25
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
43%

59, olvasd már vissza a 48-as hozzászólásod.

Segítek ha lusta vagy, itt egy részlet: "Éljetek kövéren, és szenvedjetek míg éltek. Ha nektek ez a jó, ám legyen.

De tudod, azt a pénzt, amit orvosra, vagy gyógyszerre költesz majd, azt sokkal jobb dolgokra is el lehet költeni."

Ezzel a hozzászólással az én hozzászólásomra reflektáltál, először többes szám 2. személyben, aztán egyes szám 2. személyben. Ha egészen véletlenül fogalmaztál így és nem tudatos volt, akkor azt ajánlom hogy fejezd most már be az általánost, mert ez konkrétan alsós tananyag. Ha pedig ezekkel tisztában vagy, akkor bizony látatlanban kövérnek könyveltél el, mert annyira ostoba vagy hogy el sem tudod képzelni hogy vannak akiknek nincs túlsúlyuk, mégsem bántják a túlsúlyosakat. Aki nem köpköd rájuk, az csakis kövér lehet, ugye?

2021. jún. 27. 17:53
 62/70 anonim ***** válasza:
59%

Hagyjuk. Inkább olvasd el az egészet az elejéről, és majd akkor rájössz az összefüggésekre, hogy mit mire és ki írt.

Én csupán megjegyeztem a legelső kommentemben, hogy ezen az alkaton van kb 20 kg zsírfelesleg, mivel az volt a kérdés, hogy ez milyen alkat. Sehol nem írtam, hogy fogyjon le. Azt is leírtam, hogy nagy a hasa.

2021. jún. 27. 17:53
 63/70 anonim ***** válasza:
41%

És ez a 6-os válasz volt nem, te észlény? Tehát, már a 6-ik válaszban osztottátok a nem létező eszetek, amikor a kutya nem kérte a tanácsotokat. Annyi volt a kérdés, hogy átlagos, kedvelhető, vagy egyesek számára túlsúlyos/nem elfogadható. Senkit nem érdekel, hogy szerinted majd sok pénze elmegy gyógyszerre, meg hogy milyen a stílusa. Szóval jah, jó lenne ha fejlesztenéd az értő olvasásod, a számolási készséged, mert a 6-os válasz a 8-as előtt van, valamint jópár egyéb kompetenciád.

2021. jún. 27. 17:57
 64/70 anonim ***** válasza:
66%

Mennyi ostoba b*rom f*sz ember van a világon.. az én párom 189cm és kb 103kg, nagy hasa van, viszont egy testzsír százalék mérésen az jött ki neki, hogy még pont a normál kategóriában van (20%), és nem túlsúlyos. Én 170cm vagyok és 62kg, és erősen túlsúlyos kategóriába tartozom a testzsír százalékom miatt (38%). Sokan vékonynak tartanak, és ruhában még jól is nézek ki. Szóval a külső nagyon nem árul el semmit az ember túlsúlyosságáról. De, hogy valami hasznosat is mondjak, szerintem tök átlag a testalkatod, nincs baj vele. (A szandál zokni kombó szerintem meg csak a felszínes agyhalottak szerint gáz annyira, hogy mindig mindenhol szóvá tegyék, mert szerintem nem gáz, illetve inkább hidegen hagy.)

30/N

2021. jún. 28. 01:17
 65/70 anonim ***** válasza:
40%
#64 te punnyadt vagy akkor nem túlsúlyos🤷‍♂️ nem a súlyoddal van baj, hanem azzal hogy kb nincs rajtad semmi izom... Magyarul nem túlsúlyos vagy.
2021. jún. 28. 05:39
 66/70 anonim ***** válasza:
20%
Ocsmány
2021. jún. 28. 10:11
 67/70 anonim ***** válasza:
0%
#65, te aztán szakértő vagy. Keress rá a testzsír százalék kifejezésre, és okosabb leszel. (Akkor túlsúlyos valaki, ha több zsír van rajta mint kellene. És a zsír nem attól függ, hogy nézel ki kívül, vagy hány kiló vagy. Valakinek nehezebb a csontja,vagy több izma van, illetve nekem pl a belső szerveim is zsírosak, ami kívülről értelem szerűen nem látható)
2021. jún. 28. 10:12
 68/70 anonim ***** válasza:
29%
67es kit érdekel? A képen látszik hogy szét van folyva a faszi. Nem csak hason, a melle körül is. Van ott zsír bőven.
2021. jún. 28. 10:15
 69/70 anonim ***** válasza:
43%
Jó pasi vagy, kis cuki nekem bejon csak kérlek szandált/papucsot zoknival ne húzz mert gáz. De teljesen rendben vagy!
2021. jún. 28. 12:24
 70/70 anonim ***** válasza:
Olyan mint az enyém, szerintem nem rossz ez. :D Mondjuk nem vennék fel kint soha papucsot, és inkább szűkebb ruhát hordok. Így-úgyis feltűnik a pluszsúly, ha megfogadod a tanácsomat, nyugodtan hordj szűkebb ruhákat. A bő rongy azt mutatja, hogy téged zavar, rejtőzködni akarsz. Ami meg jó rád, a méreted, azzal sokkal jobban néznél ki. Legalábbis én így látom magamon, és mások is.
2021. jún. 30. 23:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!