Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek milyen testalkatom...

Szerintetek milyen testalkatom van?

Figyelt kérdés
[link]

2021. jún. 26. 21:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem rendben van, nekem nőként tetszik az ilyen testalkat. Nyilván nem sportos, nem szálkás, nem vékony, nem izmos, de mégis miért kéne mindenkinek olyannak lennie?
2021. jún. 27. 08:50
 32/70 anonim ***** válasza:
74%
Hiányzik a váll és a bicepsz.
2021. jún. 27. 09:26
 33/70 anonim ***** válasza:
46%
Pont jó!
2021. jún. 27. 09:43
 34/70 anonim ***** válasza:
70%

"Nyilván nem sportos, nem szálkás, nem vékony, nem izmos, de mégis miért kéne mindenkinek olyannak lennie?"

Mivel mindenki le van pontozva, aki szerint el van hízva és látszik, hogy nem sportol, ezek alapján inkább mindenkinek ilyennek kellene lenni. Konkrétan zavaró már ez a tunya simogatás társadalmi szinten. Jöhet a mínusz.

2021. jún. 27. 12:17
 35/70 anonim ***** válasza:
47%

Nyugi, a sok elhízott támogatja egymást. Majd nekik lesznek egészségügyi problémáik a zsírfelesleg miatt. Mindenki tudja, hogy a túlsúly káros az egészségre, de ezt figyelmen kívül hagyják. Aztán majd panaszkodnak, hogy jaj, itt fáj, ott fáj, pénzüket az orvosokra és gyógyszerekre fogják költeni és esetleg, ha megérik az 50 éves kort, nagyobb eséllyel számíthatnak szívinfarktusra. De nem is kell tudod mindenkinek sokáig élni, így is túlnépesedés van jelenleg.

2021. jún. 27. 12:21
 36/70 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem meg inkább az idegesítő, hogy mindenki ezt a hülyeséget tolja, hogy mindenki edzzen, sportoljon, fogyjon le, mert az az EGÉSZSÉGES. Ilyenkor mindenki nagyon odavan az egészségért, de egyébként soha nem láttam még olyat, hogy egy normál vagy vékony testalkatú embert hasonlóan cseszegettek és okítottak volna azért, mert pl. egészségtelenül étkezik csak nem látszik meg rajta, cigizik, alkoholt fogyaszt, mozgásszegény életmódot él stb. Ha a kérdező egy fotót tett volna ki, amin egy normál-vékony testalkatú férfi van, akkor senki le se szarta volna az egészségét, max. páran akkor is elküldték volna edzeni, hogy legyen izmos… Amúgy meg nem tunya simogatás folyik itt, hanem szimplán mindenki kifejezi a véleményét és úgy néz ki vannak, akik például ebben nem értenek veletek egyet.
2021. jún. 27. 13:27
 37/70 anonim ***** válasza:
23%

De manapság a retardált sportb**iknak nem lehet elmagyarázni, hogy más embereknek is van véleménye, nem csak nekik. Ők azt hiszik, hogy körülöttük forog a világ. Csak tudnám, hogy ez a sok sportos GYK-s hol van a strandokon, ahol kövérebbnél-kövérebb emberek szaladgálnak.

2021. jún. 27. 13:30
 38/70 anonim ***** válasza:
20%

Nem lehet minden férfi olyan nyeszlett mint egy tinifiú.

És hála az égnek hogy nem is olyan mindenki, pl akkor nálam nullára redukálódna a lehetőség egy párkapcsolatra.

Nekem pontosan ez a testalkat jön be, ami a képen van.

A ropit soha nem szerettem 🤷‍♀️

2021. jún. 27. 13:31
 39/70 anonim ***** válasza:
68%

A ti véleményetek csak annyi, hogy jó van így kövéren, az már teljesen mindegy, hogy ez az illető egészségének rovására megy, de nyugodtan maradjon rajta a 20 kg zsírfelesleg. Mi meg próbáljuk megmagyarázni az embereket, hogy ez egészségtelen. Nem mindig a könnyebbik utat kell választani.

Mivel hazánk Európa legelhízottabb országa, ezért látsz a strandon annyi kövér embert, és mivel kevesebben vannak a vékony, sportos emberek ezért ők elvésznek esetleg az oltári nagy kövér tömegben. Nyugi, én a strandon teljesen kitűnök a sportos alakommal.

Sőt, aki sportol se mindenki jár, vagy szereti a strandot. Van, aki jobban szeret kondiban lenni, vagy futni, túrázni, vagy bicajozik.

2021. jún. 27. 13:36
 40/70 anonim ***** válasza:
62%

"De manapság a retardált sportb**iknak nem lehet elmagyarázni, hogy más embereknek is van véleménye, nem csak nekik."

Az hogy a kóros elhízottság nagyon egészségtelen és még szarul is néz ki, nem vélemény, hanem tény. Csakszólok'

2021. jún. 27. 13:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!