Nekem azért van kisebbségi komplexusom, mert szerintem ez nem egy teljesen normális, egészséget alkat, hanem mert számomra ez egy elhízott alkat?
Oké, ma is tanultam valamit.
Áruld már el, hogy hány centihez hány kg vagy? Sportolsz valamit? Vagy te is csak egy elhízott ember vagy, aki szerint teljesen rendben van a kövérség, még ha az egészséged is megy rá.
"Fogadd el hogy ez a testalkat (ahogy a pontozásból is láthatod) rengeteg embernek bejön. Nem te alakítod a nagy többség ízlését."
Mivel, még egyszer leírom, hazánk Európa legelhízottabb országa, ezért az ízlés is e felé formálódik.
A pontozás meg mindenkinél csak szimpátia. Én is leszavazom a hozzád hasonlóakat, akik a kövérséget istenítik, és azt hiszitek, hogy ez teljesen rendben van és nincs hatással az egészségre a későbbiekben, vagy már most a jelenben.
Igen, csupán azt nem tudom még mindig elfogadni, hogy miért jó ennyire eligénytelenedni, hogy nem tiszteli valaki saját testét, saját magát, hogy ennyire meghízik. Mi a jó a kövérségben? Egészségtelen, nagy ruhaméret kell, pokolian nehéz ezt a súlyterhet cipelni, megterheli az ízületeket..stb.
Azért, ha bármelyik orvost, szakembert megkérdezel erről, ő is 100%-ban azt fogja mondani, hogy ez egy elhízott alkat, akár tetszik neked, akár nem. Soha, egyik se fogja azt mondani, hogy ezzel az alkattal az ég világon semmi baj sincs.
179 cm vagyok 80 kg-al. Egyéb óhaj-sóhaj. Túrázni járok, néha haverokkal edzőterembe, a többi nem érdekel. És igen, te egy frusztrált ember vagy, semmi több. Egyfolytában csak hajtogatod a baromságot, ami senkit nem érdekel. Nem tanácsokat kérted tőled. De túl buta vagy ahhoz, hogy felfogd.
Érdekes, a legelső válaszomban, 6., nem adtam semmilyen tanácsot, mégis 0%-hoz közelire lepontoztak, csak mert az mertem írni, hogy elhízott a kérdező.
De természetesen, én vagyok a buta. :D
Jah, meg végülis hozzátetted, hogy milyen a stílusa, mintha bárki kérdezte volna :D Mivel még egy kérdést se tudsz értelmezni.
Kötözködünk, kötözködünk? :D
És mi van, ha megjegyeztem? Talán annyira égbekiáltóan nagy probléma?
Egyébként a kérdés az volt, hogy milyen alkata van a kérdezőnek, nem az volt a kérdés, hogy bejön-e ez az alkat bárkinek is.
A kérdésre a válasz az, hogy ez egy elhízott alkat.
Sokan itt már összemosták a kettőt. Senki nem kérdezte, hogy tetszik-e ez az alkat bárkinek is.
Szóval, akkor kinek is van problémája a mondatértelmezéssel, nagyokoska?
Akkor én meg a 48-as ostobaságaidra válaszolnék, mert azt nekem címezted.
Olyan stílusban, ami azt sugallja hogy én valami nagyon elhízott ember vagyok.
És akkor azt írod, hogy "Nem egy 40 kg-s embert kövérezek le" nem bizony, hanem jelen esetben egy 47 kilóst, látatlanban, ami nevetséges 😄
Ja, és ehhez a súlyhoz 158 centi vagyok ha annyira érdekel.
Nekem a képen látható testalkat tetszik és kész.
Te meg úgy csinálsz mintha valami kasztrendszerben élnénk ami az intelligencia hiányát mutatja. Mintha lennének a soványak akik utálják a kövéreket, meg a kövérek akik utálják a soványakat és slussz.
Mindkét oldalon vannak akik utálják a másikat (itt a te példád, nagyon sértő módon beszélsz a kövérekről, miközben nem neked kell cipelni azt a súlyt, téged nem érint. Ráadásul ha neked a kérdező kövér akkor nem láttál még kövér embert. A kérdező husis, erős testalkatú, férfias.) de alapvetően egy normális ember nem óvodásként viselkedik és senkit nem sérteget a külseje miatt. A diverzitás egy jó dolog, én nagyon nem szeretnék egy Észak-Korea szintű országban élni ahol mindenkinek egyformának kell lennie, de annyira, hogy még a hajviselet is meg van szabva. Senki nem ér kevesebbet azért mert kövér, vagy sovány, vagy szemüveges, vagy nagyorrú. Csak egy boldogtalan, megkeseredett ember bánt bárkit is a külsőségek miatt.
Hála az égnek én egy normális, értelmiségi közegben mozgok, nálunk jól megfér egymással mindenféle testalkatú ember. Szerencsére csak itt a gyk-n tapasztalom az emberi elme ilyen mértékben sötét zugait, csak itt látom a felszínességet, és ezt a gyűlöletet fröcsögni nap nint nap.
Te kezdtél el más paramétereket vizsgálni te nagyokos. Erre a kérdésre 3 válasz lehet, átlagos, elhízott, egyesek szerint nem elhízott/jó. Ennyi. Ti kezdtetek el edzés, meg gyúrás, meg stílus. Ki a fene kérdezte tőletek? Ti egyszerűen frusztrált emberek vagytok, mert a kutyát nem érdekli az egészséges életmódotok. Nincs ezzel baj, pszichológus majd segít.
Ember, nem téged kövéreztelek le, hanem a kérdezőt. Remélem nem szőke a hajszíned, hogy mondatot se tudsz értelmezni megfelelő szövegkörnyezetben. Senki se kérdezte, hogy neked tetszik-e, csupán az volt a kérdés, hogy ez milyen alkat.
Tévedés, a 8-as kommentelő kezdte az egészet, én csupán az ő válaszára reagáltam. Erről csak ennyit. Olvasd csak el, hogy mit írt. Onnan indult ki az egész hacacáré.
Te miről beszélsz ember? Ti irogattátok előtte, hogy húú, 5-10 kg fogyás, húú 20 kg fogyás, húú rossz a stílusa. Olvasgassál már értően édesem, mert látom nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!