Az inkább 15-20 szerintem. És a papucs-zokni kombó se túl menő utcán.
2021. jún. 26. 21:33
5/70 anonim válasza:
Tetszik a papucsod... Nekem is ilyen van... Csak én itthon használom és zokni nélkül😂😂😂
2021. jún. 26. 21:34
6/70 anonim válasza:
Szerintem is kb. 20 kg zsírfelesleg lehet rajtad, oltári nagy a hasad.
A stílusod gáz.
2021. jún. 26. 21:34
7/70 A kérdező kommentje:
Azért van rajtam papucs ,mert otthon voltam,a kertünk előtt készült ez a kép.
2021. jún. 26. 21:37
8/70 anonim válasza:
Amúgy annyira szórakoztató ez a gyakori :D Egy tök átlag magyar pasi van fenn a képen, persze a papucs-zokni kombó felejtős, de amúgy totál átlag és mindenki fikázza. Pedig valószínű az összes kommentelő fotelhuszár ezt az átlagot képviseli, vagy még rosszabbat, mert a modell alkatúak nem a gyakorira járnak :D
2021. jún. 26. 21:40
9/70 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van.
Bár én már nem vagyok tizenéves, a többség pedig annyi ezen az oldalon, persze hogy az ecsetfejű 40 kilós tapadósnadrágos fiúcskák jönnek be nekik :) Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne a gyk névtelen tiniközönsége határozza meg az önbizalmad.
33N
2021. jún. 26. 21:42
10/70 anonim válasza:
Azért annyira nem vészes az mint ahogybitt előadják. Kis odafigyelésel arra hogy mit eszel, meg mondjuk napi 1 óra séta és ennyi🤷♂️
Egyébként 1,5 éve én is hasonló testalkat voltam, vagyis 91 kg 175 centihez. Nem változtattam szinte semmit, csak akkor figyeltem arra hogy mit eszek, meg csak ásványvizet iszok. Átlagban napi 1 órát sétáltam, és most vafy 72 kg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!