Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az,hogy aki megérdem...

Miért van az,hogy aki megérdemelné,hogy összetörjék a szívét,annak sosem törik össze,de aki meg nem érdemelné meg annak meg mindig?

Figyelt kérdés
Miért ilyen igazságtalan az élet?
2021. jún. 25. 10:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom ha nem tudod értelmezni! Nem célom,senkinek rosszat okozni,remélem,hogy mindenki aki megbántott az vissza kapja az élettől! Ennyi a célom! Hogy aki szart tett az orrom alá,az kapja vissza,de nem úgy,hogy én adom vissza,hanem majd az ÉLET! Remélem így érthető!
2021. jún. 25. 12:26
 12/18 anonim ***** válasza:
53%

Pont ez a kárörvendő reménykedés az, amit írtam, hogy "dögöljön meg a másik tehene is" mentalitás.

Azért mert neked rossz, legyen másnak is az!

MAgadat mérgezed ezzel, csak úgy mondom....

2021. jún. 25. 12:29
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem én nem vagyok kárörvendő,pl. ha velem valaki normális és nekem össze jött a jobb jegy és a másiknak nem,akkor nem örülök,hogy nem jött össze neki! De ha engem valaki átbaszott,rosszat akart nekem,és mondjuk így történik meg na akkor talán mondhatjuk,hogy kárörvendő vagyok,mert látom,hogy vissza kapta amit velem tett és neki is rossz! De ha velem valaki nem köcsög nem töri össze a szívemet,akkor oda állok és segítek neki,de ha köcsög és megbánt,irigykedik,na akkor nem segítek neki(és lehet kicsit örülök,ha visszakapja azt amit ő adott nekem)
2021. jún. 25. 12:45
 14/18 anonim ***** válasza:

13: folyamatosan igazolod az állításomat.

A saját lelkedet mérgezed ezzel a bosszúvágyas mentalitással.

2021. jún. 25. 12:50
 15/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom ilyen vagyok,ha valaki egyszer rosszat tett nekem és nem kér bocsánatot,akkor annak azt akarom,hogy vissza adja az élet! :/
2021. jún. 25. 12:56
 16/18 anonim ***** válasza:
56%

15: ezt hívják bosszúszomjnak.

Nem pozitív tulajdonság.

2021. jún. 25. 12:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem azt vonzod be az életedbe amit feltétlenül akarsz bevonzani, hanem aki vagy! Intentől ezek a dolgok sokkal világosabbá fognak válni remélhetőleg
2021. jún. 27. 15:54
 18/18 anonim válasza:

Szerintem … ez azét van mert öszetéveszti az illető aki összetöri a szívét *valakinek aki nem érdemli meg azzal aki viszont megérdemli *

* Az ő baja , hogy ő megérdemli

* Megint az ő baja , hogy direkt összetévesztette az egyiket a másiktol

2021. jún. 28. 20:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!