Miért van az,hogy aki megérdemelné,hogy összetörjék a szívét,annak sosem törik össze,de aki meg nem érdemelné meg annak meg mindig?
Remélem igazatok van 1# és 2#-es
Köszönöm!
önnyugtató badarság ez a karmázás...
puszta szerencse....
Persze a megfelelő párválasztással sok ilyen dolog kiküszöbölhető...
5! Hát nem tudom mennyire jó 'önnyugtatás' , én maximálisan tapasztalatból írtam.. nekem az élet fiatalabb koromba mindig úgy hozta, hogyha volt egy fiú, aki nagyon szeretett és én szakítottam, ezzel fájdalmat okozva neki, a következő páromat én szerettem jobban és mindig velem szakítottak, ezzel nekem fájdalmat okozva :) es ez így ment, mint egy körforgás, mindig vissza kaptam az élettől.. már előre tudtuk anyával, hogy 'na most en leszek szerelmes és velem lesz kibaszva' :D
1 voltam.
6: tök véletlen...
De bemagyarázhatod utólag magadnak, hogy körforgás - ez az az önnyugtatás, amiről beszéltem....
Rendben, Én veled ellentétben elfogadom a Te véleményedet, bele sem állok, mert vagyok annyira intelligens, hogy tudjam, mindenki másképp vélekedik erről.:)
Nem fogom leszarozni a Te gondolat menetedet csak azért, mert nem értek vele egyet :)
9: akkor mi a kérdés...?
VAgy csak az volt a célod, hogy "dögöljn meg a másik tehene is"...????
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!