Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki duci, azt miért kell...

Aki duci, azt miért kell dicsérni, hogy milyen csinos? Míg aki vékony, annak folyton beszólogatnak.

Figyelt kérdés

Korábban nekem a szemembe megmondtàk, hogy "csontváz", "nekem nem kell ilyen sovány csaj", "hízzál", "össze vagy szakadva". Kb depressziós lettem emiatt. Azóta szerencsére híztam egy keveset, de nagyon megmaradtak ezek bennem. Voltak duci ismerőseim. Őket meg dicsérni kellett, hogy mennyire csinosak. Soha senki nem mondott a szemükbe bántó szavakat. Ezt miért szabad?

26N

2021. jún. 21. 15:38
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Na azért nem mindig jár együtt nagy mellel a duciság!

Sajnos nekem jó ha 1centi ment a mellemre, a többi mind csípőtájékra!

Gyönyörű volt hogy mindenhol már meghíztam de hozzá A-s melltartót hordtam :DD

De ugyanígy láttam már sovány nőt nagy mellekkel, szóval a csőtop hordás nem a súlyon múlik.

2021. jún. 21. 19:15
 22/32 anonim ***** válasza:
55%
Hát én "vékonyabban" (65-70kilosan) is nagy mellekkel büszkélkedhettem, így is úgy is D kosár. :D de mindegy, míg a karom nem megy lejjebb, nem rakom ki őket. Csak az a gond, a hasam hiába fogy szépen, széles vagyok + a mellem felfogja a pólót ugye és még így is nagydarabnak tűnök. :( ezért lassan előnyösebb lenne feszulosebb felsokre valtanom.
2021. jún. 21. 19:32
 23/32 Sunshinedoll ***** válasza:
77%

Mindenkinek más a csinos, semmi meglepő vagy rossz nincs abban, ha egy kövérebb embert dicsérnek.

Attól, hogy egy kövér embert dicsérnek, a vékony embernek kára nem származik.

Amúgy meg hadd ne sajnáljak már egy sovány embert, aki mondjuk életében max 5 embertől kap valami beszólást irigységből, míg a kövér ember se enni, se öltözködni, se élni, se mozogni, se semmit csinálni nem tud anélkül, hogy ne tudja mindenki mindig jobban, hogy őneki mit hogy kellene.

Én is vékony vagyok, sosem voltam kövér, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor kaptam negatív megjegyzést az alakomra. A tévében, a magazinokban, a kifutókon, a webshopokon a hozzám hasonló alkatú lányok vannak, ellenben a kövérekkel, akik ha ilyen helyre is kerülnek az is csak reklámfogásként történik az esetek 80%-ában sajnos.

Ha én tolnék be jóízűen két hamburgert, akkor mekkora "relatable" meg jófej, laza vagyok, aki nem görcsöl a kaján, ha egy kövér ember, akkor az undorító meg egészségtelen, meg jobban is figyelhetne. Ha én veszek fel valami ruhát, az csinos, ha egy kövér ember, az nem neki való, vagy unodrító, vagy járjon köpönyegben, mert egy kövér embernek nehogy legyen már divatos ízlése és nehogy legyen már önbizalma krumpliszsákon kívül mást is hordani.

Belőled nagyon sőt a rosszindulat meg az utálat, lehet ezért nem dicsérnek, vagy ezért szólogatnak be.

2021. jún. 21. 20:02
 24/32 anonim ***** válasza:
15%
Azért vicces, hogy itt is a kövérek dicsérik magukat. :D Látod kérdező... Nekik van önbizalmuk, mert senki nem mer beszólni nekik! Hiszen, hogy néz ki ha egy kövérnek megmondod, hogy egy disznó vagy. Sokszor ez az igazság. De tapintatosnak kell lenni! Egy soványnak szabad mondani, hogy csontváznak meg betegnek néz ki. Tényleg igazat írtál, mégis téged támadnak itt. Mondjátok a dagiknak milyen csinosak. :D
2021. jún. 21. 20:14
 25/32 A kérdező kommentje:

#23: Jaj veled van tele az oldal. Bár ne írtál volna inkább, mert az okoskodó kommentjeidtől már falra mászok. :)

Leírtam többször, hogy saját tapasztalatot írtam. Ha nem bírod felfogni akkor a te bajod. Ezért vagyok utálatos. Hát örülj, hogy nem a te munkatársaid gúnyoltak napi szinten. Nem a te főnökasszonyod mondta neked, hogy össze vagy szakadva, nem látszik hogy eszel. Nem te hallgattad egész főiskola alatt. Nem te sírtál a wc-ben olyan miatt amiről nem tehettél. Nekem ezt kellett átélnem, de nyilván rosszindulatúan viselkedek.

162 cm vagyok. Akkor voltam 50-51 kg. Szerencsére azóta híztam, formásabb vagyok. 56 kg vagyok jelenleg. Dicsérnek eleget megnyugodhatsz. Már szívesen veszek fel rövid nyári ruhákat. De akkor néhány évig rendszeresen a rossz időt vártam, hogy ne lássa senki a testem. Sőt még a karom sem. További okoskodással menj más kérdés alá. Mert fogalmad sincs kinek mit okoznak a bántások lelkileg. És hiába változik az ember külsőre esetleg előnyösen, mindig benne lesz az amit kapott. Én sem szóltam be soha senkinek, mert mondjuk ronda vagy kövér. Mert nem illik...

2021. jún. 21. 20:22
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, rossz emberekkel vagy akkor körülvéve. Engem soha senki nem bántott a külsőm miatt, ahogy én sem bántottam senkit. Oké általános iskolában biztos elófordult, hogy volt 1-2 rosszindulatú gyerek, akik a gyengébbeket, szegényebbekez cikizték. De én középiskolás éveim óta nem találkoztam ilyen jelenséggel, sem tanulmányaim, sem a 3 munkahelyem alatt.

Most is van egy kb 120 kilós kolléganőnk, akinek elől a hasa lóg ki, hátul a segge, minden túlzás nélkül. A kutya nem bántja a súlya miatt. De még csak azért sem mer rászólni a vezetőség, hogy másképp öltözködjön. És itt nem a combról, mellről és karról van szó, mert persze, ne süljön meg. De a kilogó hasára és seggére a kutya sem kíváncsi, ha vékony lenne, akkor is ízléstelen lenne. Úgyhogy én az ilyen kérdéseket valahogy sosem értem, milyen körökben mozognak ilyen rosszindulatú emberek?!

2021. jún. 21. 20:28
 27/32 A kérdező kommentje:

#26: Vendéglátásban voltam gyakorlaton. Ott csinàlták ezt velem napi szinten a munkatársaim és a főnökasszony.

Elhiszem, hogy nem mindenkit bántanak. Akkor ezek szerint én rossz közegbe kerültem. Azóta se mentem vissza soha abba az étterembe. Mondjuk én is hülye voltam, hogy sosem mertem visszaszólni. Sajnos naponta ezt hallgatni borzasztó volt. A végére depresszió közeli állapotban voltam. Tudom nem hiszi el senki.

2021. jún. 21. 20:34
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy primitív bunkó emberek lehettek. Ez kb. ilyen általános iskola alsó tagozata szint. Soha nem fogom megérteni, hogy miért kell valakit a mérete miatt piszkálni. Engem pont nem érdekel, hogy valami sovány vagy kövér, ő dolga.
2021. jún. 21. 20:39
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
*valaki
2021. jún. 21. 20:39
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Pont ma írta Kasza Tibi ezt a kommentet, mert a feleségét bántják, hogy sovány. Mennyire igaz amit mond... De tényleg nem bántják a soványokat ugye? Elég megnézni ott a kommenteket. Undorító!

"Látom sokakat zavar, hogy a feleségem vékony alkatú lány. Nagyon próbál tenni ellene, de van akinek a hizás épp akkora küzdelem, mint másnak a fogyás. Azt ugyanakkor nagyon szomorúak tartom, hogy a vékony emberek alázása teljesen elfogadott dolog, míg ha egy túlsúlyos emberre megjegyzést tesznek az a világ legnagyobb sértése, és azonnal mártír pózba vágja magát a sértett. Írjátok le most nyugodtan százan hogy se melle se feneke, meg eszik ez rendesen. Aztán ugyanezzel az önkritikával pillantsatok azért bele a tükörbe is. Én olyannak szeretem amilyen, és amilyennek ő szereti magát"

2021. jún. 22. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!