Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki duci, azt miért kell...

Aki duci, azt miért kell dicsérni, hogy milyen csinos? Míg aki vékony, annak folyton beszólogatnak.

Figyelt kérdés

Korábban nekem a szemembe megmondtàk, hogy "csontváz", "nekem nem kell ilyen sovány csaj", "hízzál", "össze vagy szakadva". Kb depressziós lettem emiatt. Azóta szerencsére híztam egy keveset, de nagyon megmaradtak ezek bennem. Voltak duci ismerőseim. Őket meg dicsérni kellett, hogy mennyire csinosak. Soha senki nem mondott a szemükbe bántó szavakat. Ezt miért szabad?

26N

2021. jún. 21. 15:38
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg mindenki úgy tökéletes ahogy van.

Kívánom, hogy mindenkinek az legyen a legnagyobb baja, hogy a másik hogy néz ki.

Aki másokat bánt a kinézete miatt, minden egyes esetben aláírja a szegénységi bizonyítványát.

2021. jún. 21. 15:49
 12/32 anonim válasza:
91%
Ez egyénfüggő! Valakinek jobban tetszenek a kicsit teltebb lányok és van akinek a vékony lányok a szépek. Én nem szoktam figyelni az ilyen megjegyzésekre, engem is neveztek már csontváznak, pedig nem vagyok nagyon vékony. Az egyik fülemen be a másikon ki. És léteznek irigy emberek a földön, sajnos. Sokaknak az a tapasztalatuk, hogy a duci lányoknak több önbizalom kell, úgy próbálnak segíteni nekik, hogy bókokkal halmozzák el őket. De félreértés ne essék egy duci lány lehet ugyan olyan szép mint egy vékony, bár szerintem a szépség, ugyan fontos, nem számít annyira mint a belső tukajdonságokm
2021. jún. 21. 15:50
 13/32 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy inkább amerikában divat mostanság isteníteni a "duci" nőket. Instán rengeteg ilyen poszttal találkozok, van vagy 200 kiló a csaj és alatta 1000 komment hogy aztaa de jól nézel ki, példaképem vagy, gyönyörű vagy meg ilyenek. Na azért ne legyünk már álszentek na. Én is kövér nő vagyok de azért basszus van szemem, önbizalom ide vagy oda.
2021. jún. 21. 15:52
 14/32 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy az ujjatlan póló jobban áll a kicsit teltebb nőknek (nem a koverknek)mert azért ahhoz kell mell hogy kinezzenn valahogy szörnyen kiabarindot mikor a nagyon vékony nőn csak úgy lóg a top teteje és semmi nincs ott csak a kilátó szegycsontja
2021. jún. 21. 16:00
 15/32 anonim ***** válasza:
68%
Mert kívánatosabb az, ha nagy a fenék és a mell, s esetleg nem teljesen lapos a has, minthogy lapos legyen a has, de cserébe a másik 2 is.
2021. jún. 21. 16:14
 16/32 A kérdező kommentje:
Én nem gyakorin láttam ezeket a szövegeket. Hanem saját tapasztalat sajnos. Hányszor volt, hogy a gyakorlati helyemen hátra mentem sírni, mert ilyen megjegyzéseket kaptam. Aki sovány, azt szabad bántani. Pedig nem éheztettem magam. Ettem rendesen. Olyan voltam akkor. Nagyon megmarad az emberben sajnos.
2021. jún. 21. 16:21
 17/32 anonim ***** válasza:
66%
Szerinted a kövérség miatti bántás nem? Pláne úgy, hogy hiába bántanak, MINDENKI sovány akar lenni. A fogyókúra biznisz virágzik, nem a hízókúra.
2021. jún. 21. 16:41
 18/32 A kérdező kommentje:

Nekem voltak kövér csoporttársaim, osztàlytársaim. Sosem mondta senki a szemükbe, hogy "fúj de dagadt vagy".

Mondom, én csak saját tapasztalatot írok. Engem felnőtt, családos emberek gúnyoltak! Még csak nem is gyerekek.

2021. jún. 21. 17:11
 19/32 anonim ***** válasza:
56%

Gyerekkorom óta nagyobb darab vagyok. Igazából csak a saját szüleim baszogattak ezzel, de ők nagyon. Nem ehettem, amit szerettem volna, nem kaptam vacsorát, csak joghurtot. Utálom a joghurtot. És sportoltam gyerekkoromban ráadásul. Fogalmam sincs, miért dagadtam meg, de életemben nem voltam vékony. Jelenleg is sportolok és figyelek az étkezésre. 80 kiló vagyok 172 centihez. Senki nem bánt manapság már a súlyom miatt, de annyira ebben nőttem fel, hogy én pont, hogy nem merek felvenni trikót nyáron sem, inkább rohadok pólóban, csak ne lássák a "nagy" karom. A rövidnaci sima, feszes, izmos lábaim vannak. A mellem is nagy, úgyhogy baromi jól tudna állni pedig a trikó. HA nem sokallanám a karomat és nem lenne egy kis úszógumim, amit kihangsúlyoz a nadrág.

És ez pont az olyan emberek miatt van, mint a kedves kommentelő. Pedig sokak szerint csinos, formás és nőies vagyok, hál'istennek nem lötyögős hájam van. De nem érezném komfortosan magam, az esetleges megvető szemek miatt...

Btw, soha nem bántottam a vékonyakat, de igaz, nem is irigykedem rájuk. Inkább igyekszem sporttal formásodni, minthogy vékony legyek. Arról már lemondtam.

2021. jún. 21. 18:44
 20/32 A kérdező kommentje:
#19: Igen, nekem ugyanez volt mert sovány voltam. Nyáron nem mertem felvenni rövidnadrágot. Bikinit főleg nem...
2021. jún. 21. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!