Aki duci, azt miért kell dicsérni, hogy milyen csinos? Míg aki vékony, annak folyton beszólogatnak.
Korábban nekem a szemembe megmondtàk, hogy "csontváz", "nekem nem kell ilyen sovány csaj", "hízzál", "össze vagy szakadva". Kb depressziós lettem emiatt. Azóta szerencsére híztam egy keveset, de nagyon megmaradtak ezek bennem. Voltak duci ismerőseim. Őket meg dicsérni kellett, hogy mennyire csinosak. Soha senki nem mondott a szemükbe bántó szavakat. Ezt miért szabad?
26N
Szerintem meg mindenki úgy tökéletes ahogy van.
Kívánom, hogy mindenkinek az legyen a legnagyobb baja, hogy a másik hogy néz ki.
Aki másokat bánt a kinézete miatt, minden egyes esetben aláírja a szegénységi bizonyítványát.
Nekem voltak kövér csoporttársaim, osztàlytársaim. Sosem mondta senki a szemükbe, hogy "fúj de dagadt vagy".
Mondom, én csak saját tapasztalatot írok. Engem felnőtt, családos emberek gúnyoltak! Még csak nem is gyerekek.
Gyerekkorom óta nagyobb darab vagyok. Igazából csak a saját szüleim baszogattak ezzel, de ők nagyon. Nem ehettem, amit szerettem volna, nem kaptam vacsorát, csak joghurtot. Utálom a joghurtot. És sportoltam gyerekkoromban ráadásul. Fogalmam sincs, miért dagadtam meg, de életemben nem voltam vékony. Jelenleg is sportolok és figyelek az étkezésre. 80 kiló vagyok 172 centihez. Senki nem bánt manapság már a súlyom miatt, de annyira ebben nőttem fel, hogy én pont, hogy nem merek felvenni trikót nyáron sem, inkább rohadok pólóban, csak ne lássák a "nagy" karom. A rövidnaci sima, feszes, izmos lábaim vannak. A mellem is nagy, úgyhogy baromi jól tudna állni pedig a trikó. HA nem sokallanám a karomat és nem lenne egy kis úszógumim, amit kihangsúlyoz a nadrág.
És ez pont az olyan emberek miatt van, mint a kedves kommentelő. Pedig sokak szerint csinos, formás és nőies vagyok, hál'istennek nem lötyögős hájam van. De nem érezném komfortosan magam, az esetleges megvető szemek miatt...
Btw, soha nem bántottam a vékonyakat, de igaz, nem is irigykedem rájuk. Inkább igyekszem sporttal formásodni, minthogy vékony legyek. Arról már lemondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!