Miért van az, hogy a társkeresőkön sok csinos 30-as, 40-es nőnek gyereke van, míg az ilyen korú kövérebb nőknek alig van gyereke?
Te akarnál egy bálnával lakni? Nem azért,de ez nem csak szépséghiba,hanem egészségügyi baj is. Most akkor rágod a körmöd,hogy mikor mehetsz vele kórházba,mert vérnyomás,és szívbaja van? Kell dráma 3 gyerekkel? Mert a kapcsolat egy nagy nulla lesz,sosem kapsz figyelmet. A kapcsolat kezdetekor nem egyből gyerek kell,hanem ismerkedés. Jajj alig ismertem,átvert,és nem is olyan,mint amilyennek megismertem. Talán nem ártott volna nem chips zabálással tölteni a napot ahelyett,hogy fejleszd a komm. képességeidet,illetve hogy tanulj egy kicsit a sok baromságon kívül érzelmi intelligenciát is. Mindenki felelős a saját körülményeiért,amik nem okok,hanem okozatok,ha elfogadja ezt a tényt,ha nem. Ennyi.
Aki 30-40 évesen 10 mázsa,a 20 évesen 12 mázsa volt. Életmód kérdése,és az átlag ember nem változtat a szokásain egyik napról a másikra.
szerintem ez nem így van
már elnézést de a férfiak nem ennyire ösztönlények, hogy csak a fullos nőtől akarnak gyereket, ez hülyeség
olyannal akarnak családot alapítani, aki arra emberileg is alkalmas, nem csak külső alapján
szerintem inkább az ilyen fullosokkal több alkalommal nem működik a társkapcsolat, ezért inkább elhagyják őket mint a ducibbakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!