Más is van,aki nehezen viseli,hogy nap mint nap látja az utcán a csinos lányokat,nőket,de egyikhez sem érhet hozzá?
Nem tudom releváns-e a válaszom neked, de én nő vagyok, és azt viselem nehezen, hogy a jóképű férfiak észre se vesznek, ugyanúgy csak sóvárgok utánuk.
Az élet valóban szar, próbálom a hobbijaimmal lekötni magam, de hiába - azon kattog az agyam hogy kivel mit csinálnék.
Viszont te csak a csinos nőkről írtál a kérdésedben.
De megértem, valóban közel elviselhetetlen a magány, tényleg azt javaslom, hogy keress egy jó hobbit, engem az köt le valamennyire.
A pszichológus NEKED segítene megváltozni, mert például abszolút nem egy normális gondolkodás az, hogy nehezen viseled, hogy nem érhetsz hozzá vadidegen nőkhöz.
Amúgy nehogy már még a nők hibája legyen az is, hogy nem tudod a gatyádban tartani magad. Csak nehogy az legyen a vége, hogy egyszer annyira nem fogod bírni "elviselni" ezt, hogy megerőszakolsz egy szerencsétlen lányt az utcán...
Ha a saját kategóriádnál fentebb keresgélsz ne csodálkoz hogy nem akarnak összejönni veled.
Tégy egy kis önvizsgálatot
Neked milyen nők tetszenek?
Te mit tudsz nekik nyújtani kapcsolati szinten?
Pl én sem jönnék össze egy olyan emberrel aki nem figyel a táplálkozására elhanyagolja magát (én nagyon tudatosan figyelek arra hogy mit eszem és nekem ez fontos nem tudnék egy trehány hájas ember mellett felkelni reggel) vagy olyannal sem akarnék összejönni aki ostoba.
Szóval szerintem ha egy kicsit lentebb adnál és a saját kategórádban keresgélnél könyebb lenne.
Ezzel most nem azt mondom, hogy hájas vagy ostoba vagy. Csak sokszor az emberek jobb partnert várnak el maguknak mint ami összejönne nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!