Mi az, ami visz előre nap mint nap?
Figyelt kérdés
Mikor több helyzetben kell helytállni és annyira nagy a nyomás, hogy már nem bírod tovább?2020. dec. 3. 20:59
2/12 anonim válasza:
Én ilyenkor arra gondolok hogy lehetne rosszabb is. Ez a legegyszerűbb motivációs szöveg.
3/12 anonim válasza:
Nekem van egy célom, amit kitűztem magam elé. Ha már eljutottam idáig, akkor nem akarom kárba dobni a munkám. Engem ez motivál.
5/12 A kérdező kommentje:
2,3: igen, ezekre szoktam én is gondolni.
A kávé is jöhet bármilyen mennyiségben :)
2020. dec. 3. 21:12
6/12 anonim válasza:
Az élet rövid.
Ha szar is egyszer lejár.
Hagy, hogy végig folyjon ahogy kell.
Amúgy nekem is van célom amit elakarok érni és el is fogom.
De néha úgy érzem nagyon lassan telik az idő és már meg unom az e gészet.
De ez van. :D
Lesz jobb is.
8/12 anonim válasza:
A boldogság nem egy cél elérése, hanem az ahhoz vezető út maga.
9/12 anonim válasza:
A napi, és a következő napi feladatok, mert még tudom, hogy van. És tudom, hogy meg lesznek ezek oldva, ha nem is csillagos 5-re. Igen, szoktam tombolni, ha sok, nehéz valami, de tudom, meg lesz oldva valahogyan.
10/12 anonim válasza:
Az hogy jö majd a tavasz, mert ezt a depressziós időt, rövid nappalikat nagyon nem bírom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!