Szerintetek hiteles az ha egy vékony/szép/modell
kinézetű nő posztol nap mint nap olyanokat, hogy mennyire
gáz, hogy a kövér/csúnya lányokat megalázzák és
lenézik a férfiak? Mi a véleményetek erről? Csak
szerintem képmutatás ez?
Nem hiteles, mert gőzük sincs, hogy valójában milyen érzés, és csak a lájkvadászat megy. Legutóbbi kedvenc példám pont nem egy nőé volt, hanem a Tokár Tomié, aki bully sztorikat várt, miközben lerí róla, hogy valószínűleg ő volt az a gyerek a gimiben, aki mindenkit alázott.
2020. aug. 18. 13:59
Miert, vekony emberkent nem itelheted el masok alazasat? Mert szerintem igen. Tudod, nem minden vekony, szep, sikeres, magabiztos stb ember hobbija a nala rosszabb helyzetben levok taposasa.
2020. aug. 18. 14:06
Igazságtalanságnak tartom ezt a "csak a kövéreket védjük" dolgot.
Én pl. vasággyal együtt vagyok 50 kiló, annyi bántást kaptam kamaszként, amennyit a kövér barátnőm sosem. Merthogy nekem biztos nem fáj.
Én csinálnék reklámot kövérrel, gebével, bőrhibással, szült nővel és meg sorolhatnám.
Mindenkit fogadjunk el, ne csak a kövéreket. Ne csak erre specializálódjon ez a téma, mert képmutatás.
2020. aug. 18. 14:14
Ha most látnál, fingod sem lenne róla, hogy néztem ki néhány éve, ahogy arról sem, hogy milyen lelki terrort éltem át többek között a súlyom miatt kisiskolás koromban.
Gyűlölöm azokat az embereket, akik egy gazdag/szép/házas emberre ráfogják, hogy jaj, neki biztos fogalma sincs arról, milyen a nehéz élet. Csak azért, mert ami neked épp a hasfájásod magadon, neki (már) megvan...
2020. aug. 18. 14:35
Igazából nem tudhatod, hogy még előtte milyen élete volt.Szerintem minden nap nem kéne erről posztolni, de egy minimális mennyiségű oké.
2020. aug. 18. 14:38
4,5: azért nem ez az általános, és nem is azokról van szó, akik a saját történetükkel inspirálnak másokat.
2020. aug. 18. 14:43
Szerintem lehet hiteles. Honnan tudjuk, hogy a csinos, vékony nő nem volt 40 kilóval több pár éve? Esetleg másik barátnője, családtagja miatt is kiállhat.
2020. aug. 18. 14:43
Konkrétan hidegen hagy. A közösségi médián az emberek jelentős része hülyeségeket posztol, nem éri meg ilyeneken kiakadni. Ha ő így érzi, akkor had mondja, véleménye lehet..
2020. aug. 18. 14:56
Egy csomó heteró van aki kiáll a melegek jogaiért, pl. a pride-n a többség hetero, meg sok eset van amikor nem kell személyes érintettség, hogy valaki fellépjen valami ellen, de az is igaz, hogy sokan csak szimpátiát akarnak maguknak és nem is érdekli őket valójában.
2020. nov. 28. 18:40
Kapcsolódó kérdések: