Tík váltanátok munkát az én helyemben? Már elegem van ami itt zajlik nap mint nap.
Már 1,5 éve lesz, hogy itt dolgozom. Idegbeteg munkatársat kaptam, pszichopata. Én csinálom a legtöbb munkát, és ő viselkedik úgy, mintha ő lenne a főnök, de egyszeri munkás mint én, vagy akárki. Ő beszél én rám, hogy dolgozzak gyorsabban. Én dolgozok gyorsan, ő elég lassan adja oda a dolgokat amit be kell olvasnom. Aztán a Leader (mesternőm,főnök) engem csesz le, hogy miért dolgozok lassan. De ő azt nem lássa, hogy a gyerek lassan dolgozik. Semmire nincs türelme a gyereknek, nagyon ideges. A főnöknek (mesternőnek mondhatok akármit, ő a gyerek mellett van. Nem fog egy rossz szót se rá mondani. Szerinte jól dolgozik.
A gyerek elmegy százszor naponta WCre, 10-15 percre, arra semmit sem szól a főnök. De ha én elmegyek, vagy a kolléganőm, akkor hogy miért nem dolgozunk. De az csak 2 percre megyünk el, és a gyerek megy 15 percet wcre az oké. Akkor nem jön ide a főnök, hogy miért nem dolgozunk. Hát én nem fogok a hülye végett ketté szakadni, mi vagyok én. Aztán még a végén én vagyok a rossz, a nagy fsst. Hát már akkor hol vagyunk? Minél jobban igyekszik az ember annál rosszabb.
Váltsak munkahelyet? Jó munkám van, csak hajtanak a végtelenségbe. Nem tudom minek. 750€ havonta kapok. Ha mennék máshova dolgozni kapnék kevesebbet, de jobban megbecsülnének mint itt. Hiába kértem, hogy cseréljék ki a hülye munkatársamat egy másikra, nem lehet mert a főnök elégedett a gyerekkel. Tudjátok mennyit én szenvedek a munkában naponta?
Mit tegyek.
A helyedben a dolgozó munkatársaddal hirtelen koronavírus tünetet "kapnék", így 2 hétig a szuper atléta gyerek dolgozhatna, hiszen kiteszi kettőtöket is;)
A lényeg, hogy magára kellene hagyni a férget, hogy bebukjon a kis főnökével együtt.
A másik, hogy leordítjátok a genya kis fejét közösen-együtt, hogy takaródjon a pitbe a dumájával s dolgozzon normálisan...s ha nem megy, addig cirkuszolni, amíg odébb nem vágják..., de ez csak akkor jó, ha a kilépés is szempont nálatok, tehát mersz s nyersz vagy mersz s mész;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!