Aki duci, azt miért kell dicsérni, hogy milyen csinos? Míg aki vékony, annak folyton beszólogatnak.
Korábban nekem a szemembe megmondtàk, hogy "csontváz", "nekem nem kell ilyen sovány csaj", "hízzál", "össze vagy szakadva". Kb depressziós lettem emiatt. Azóta szerencsére híztam egy keveset, de nagyon megmaradtak ezek bennem. Voltak duci ismerőseim. Őket meg dicsérni kellett, hogy mennyire csinosak. Soha senki nem mondott a szemükbe bántó szavakat. Ezt miért szabad?
26N
Most látszik igazán, hogy néz ki a fiatal nők zöme: és önkritika....sehol. zsíros lábak, háj mindenütt, ehhez meg rövidnadrág, ujjatlan póló. És úgy el van szállva magától egykettő, hogy vicc.
És akkor még ezek szólnak be bárkinek.
"Aki duci, azt miért kell dicsérni, hogy milyen csinos? Míg aki vékony, annak folyton beszólogatnak."
Ez ilyen kisebbség védelembe ment át, hogy szegény ducikat mindig bántják, cserébe most a vékonyak bántása lett a divat. Ne aggódj emiatt, biztosan nagyon jó vagy a vékony testalkatoddal. Nem szabadna ezt csinálniuk.
Én voltam már duci (kisgyerekként pár évig meg felnőttként 168cm 70kiló) meg nagyon sovány is (a magasságomhoz 39-40kiló).
Duciként is kaptam beszólást (nagy a seggem) soványként is (beesett egér fejem van, lapos deszka stb).
Tanulság: le kell szarni, ezeknek semmi nem jó! :D hálistennek azért bókot is kaptam.
Te hol élsz, dobozban? 😅😂
Gyakorin megnézed a duci csajokról szóló kérdéseket, a férfiak 90%a de még a nők is baromi rosszindulatúan írnak róluk 😂
A válaszok nagy része hogy milyen ocsmányak vagyunk (igen én is molett nő vagyok), fogyjunk le, igénytelenek vagyunk stbstb
Bár az tény hogy a való életben az ellenkezőjét tapasztalom
Nagyobb a kereslet rám így mint mikor vékony voltam ezért abszolút torz képet mutat itt minden kérdésre adott válasz
Mondjuk dicsérgetni sem szoktak sehol
"zsíros lábak, háj mindenütt, ehhez meg rövidnadrág, ujjatlan póló"
Azt be kéne végre fejezni, hogy csak azok az emberek öltözhetnek szellősen 40 fokban, akik címlapra is kerülhetnek, meg hogy az önbizalomnak a popsikából kell fakadnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!