Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy nő zöld ruhában van,...

Ha egy nő zöld ruhában van, akkor gazdagnak látszik? A zöld ruha gazdagít?

Figyelt kérdés
[link]

2021. jún. 21. 15:18
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
A piros csak szexi, vonzó, tüzes. A zöld egyértelműen gazdagít.
2021. jún. 21. 15:56
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem volt zöld ruhám - és gazdag vagyok. .-D
2021. jún. 21. 15:57
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, miért pont a zöld?

Ja, innen, most már értem :D [link]

[link]

2021. jún. 21. 15:59
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy ruha esetében az anyag finomsága, a szabása, a stílusa mutathat gazdagságot. A szín teljesen mindegy. Kínai üzletben szerinted nem találnék zöld ruhát? Attól még párezres rongy marad, hiába zöld. A színnek ehhez nincs köze.
2021. jún. 21. 16:10
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Viszonylag gyakran hordok zöldet, volt, hogy egy eseményen zöld ruhában voltam, de kétlem, hogy gazdagítana. Pláne azok szemében, akik ismernek és tudják, hogy frissen végeztem a mesterképzésen és csak most próbálok érdemben elhelyezkedni a világban. Vagyis sok minden vagyok, de gazdag pont nem.

Nem lehet, hogy azért gondolod így, mert a pénzt legtöbbször (az amerikai dollár nyomán) zölddel ábrázolják? Mert a színt legtöbbször a természettel, szerencsével (négylevelű lóhere és az ír manók nyomán, gondolom), egészséget és békességet jelent.

Amúgy a gazdaságot nagyon sokszor a lilához kötik, részben onnan, hogy sok nemesi ház címerében ott volt és mivel régen nehéz volt kikeverni, így csak a gazdagabb réteg engedhette meg magának a használatát. A másik szín, amit még a gazdasághoz kötnek, az az arany, amit szerintem nem kell magyarázni.

25/N

2021. jún. 21. 16:22
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
A postások is zöldben járnak és minimálbért keresnek... :D
2021. jún. 21. 17:15
 27/31 anonim ***** válasza:
91%
Majd kinövöd a hülyeséget :)
2021. jún. 21. 17:21
 28/31 anonim ***** válasza:
Nekem van egy zöld ruhám, de nem lettem tőle gazdag. Lehet, hogy többet kellene hordanom? :D
2021. jún. 22. 04:20
 29/31 anonim ***** válasza:
Nekem sok zöld ruhám(főleg sötétebbek) van és azok tényleg a drágábbak de nem vagyok gazdag. Viszont mondták már hogy annak nezek ki benne. Franc se tudja miért, ez egy elegáns és ritka szín, valószínű ez az oka.
2021. jún. 24. 01:48
 30/31 anonim ***** válasza:
Hát, itt a sok pénz, de hol a ződ Joker zakóm? Lehet ződ vót oszt megette a tehen.
2021. jún. 24. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!