Miért idegesít szerintetek engem a ruha, ha a wc-n épp a nagy dolgomat szeretném végezni?
Figyelt kérdés
Szóval van az a kényszerem, hogy amikor a nagy dolgomat szeretnén intézni, akkor a zoknimat kivéve minden ruhát le kell vennem, mert úgy nem tudom végezni a dolgom. Szerintetek ez miért van?
Egyszerűen nem tudom addig végezni a dolgom, ameddig minden ruhát le nem veszek.
Másnak nincs ilyen kényszere, és szerintetek ez miért van?
2021. máj. 17. 16:02
1/18 anonim válasza:
Nincs, de volt, hogy az egyébként kényelmetlen ruhától inkább megváltam meg attól is féltem, hogy törlés közben véletlen odalógna. Lehet tudat alatt hasonló dolog van veled? Szeretnéd kényelmesen végezni a dolgodat?
3/18 anonim válasza:
Semmi más "kényszeres" dolgod nincsen, csak ez?
4/18 A kérdező kommentje:
Az mi?
#3 nincs
#2 ne válaszolj, majd mindjárt ki Google-zom :D
Ja, amúgy
25/f
és kb ez a kényszerem mindig is megvolt.
2021. máj. 17. 16:18
5/18 A kérdező kommentje:
De válaszolhatsz, semmi értelmes találatot nem dobott ki
2021. máj. 17. 16:20
7/18 anonim válasza:
8/18 A kérdező kommentje:
Köszi.
Közben kiderült, hogy én voltam a béna, mert odc-t írtam ocd helyett a keresőbe.
2021. máj. 17. 16:39
9/18 A kérdező kommentje:
De még sem, mert Te is Odc-t írtál először :D
2021. máj. 17. 16:41
10/18 anonim válasza:
Elírtam, bocsánat....
(pénzügyi területen dolgozom, és automatikusan odc-t írtam véletlenül, ami EU-s projektekben other direct costs - rájár a kezem :-D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!