Beleőrülök abba amit az agyam csinál velem? Mit tehetnék?
Egyszerűen már kivagyok. Az agyam vagy nem tudom mi kicsinál engem. Folyton variálok akaratomon kívül mindenben. Leírom a leggyakoribb példákat hogy értsétek:
Egyik nap rajtam van a világfájdalom, és hogy a világ milyen sz@r hely, és hogy én öngyilkos leszek stb. Másnap már ahogy ébredek a madárcsicsergésben rájövök hogy mennyire szép az életem, és hogy mennyire jó élni. Étkezés: Folyton elgondolom hogy én egészséges életmódot fogok másnaptól élni, aztán el se kezdem mert rájövök hogy minek, úgysem vagyok senki szerint dagadt. Vannak napok amikor összezabálok mindent, de a hetek túlnyomó részében nincs étvágyam, és kb. 1x-2x eszek. Van amikor rámjön hogy úristen nekiállok tanulni ügyvéd leszek orvos leszek gazdag leszek stb. aztán meg úgy érzem hogy nem vágyom a ilyenekre egyáltalán. Egyszerűen még azt sem tudom eldönteni milyen lifestylet akarok. Egyik nap úgy érzem hogy úristen én mekkora Gamer srác vagyok, aztán hirtelen nem érdekelnek a játékok, és Vsco Boy-nak érzem magam, harmadnap meg akkora E-boynak érzem magam hogy még a körmömet is feketére festem. Egyszerűen már beleőrülök ezekbe. (Korom privátban)
Egy az egyben ugyanígy telnek a napjaim. Egyik nap felhőtlenül boldognak érzem magam máskor pedig halálomon vagyok. Jelenleg romokban van az életem, mert a hozzáértésem és az eredményes munkám miatt kitúrt néhány olyan egykori munkatárs, akik féltették a pozíciójukat, és veszélyt jelentettem volna rájuk nézve.
Ilyen az élet, üdv a magyar valóságban! Már vártunk...
21/f
#3 Én Ausztriában dolgozom, de egy az egyben ugyanaz megy itt is.
Tök mindegy, hogy milyen nemzetiségű, de mindegyik mindent is elkövet, hogy feljebb juthasson.
#1 és #3 vagyok.
Dolgoztam egy éves időtartamon belül takarítóként minimálbérért, és magyar nagyvállalatnál olyan összegért, amivel nem szeretném borzolni az itt jelenlévők idegeit, mindkét végletet megjártam... Az aljától a tetejéig mindenki ott b@szik ki a másikkal ahol tud, és ez rettenetesen ijesztő. A nagyobbaknál azért, hogy ne derüljenek ki a mindennapos, természetszerű visszaélések - mind anyagilag, mind pedig a hatalommal - és mégtöbbet lehessen harácsolni, főleg mások kárára, kisebb ágazatokban meg sokszor tér nélkül is (!), se előrébb jutás, se plusz pénz, semmi nem képezi tárgyát - egyszerűen a napi rutin része, hogy ott b@sszunk ki a másikkal ahol csak lehet, és úton-útfélen rágalmazzuk a háta mögött.
Én ilyen világban nem akarok élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!