Ha egy nő zöld ruhában van, akkor gazdagnak látszik? A zöld ruha gazdagít?
2021. jún. 21. 15:18
A kérdező szavazást indított:
Ha zöld ruhás nőt látok, én is arra gondolok, hogy gazdag
Zöldben szoktam járni, gazdag nő vagyok
Zöldben szoktam járni, nem vagyok gazdag nő
21 szavazat
1/31 anonim válasza:
Hát nekem a fű jut az eszembe. :)
2/31 anonim válasza:
Nekem a smaragd és a pisztácia fagylalt.
3/31 anonim válasza:
Hogy függ össze a kettő? Ha Katalin hercegné pirosban van, akkor a piros gazdagít?
Komolyan, ilyen kérdés kiírójának mennyi agysejtje lehet valójában?
4/31 A kérdező kommentje:
Nem Katalinról van szó, hanem bármilyen más nőről. Ha valaki zöldben van, nekem tényleg az az első gondolatom, hogy biztos gazdag lehet.
2021. jún. 21. 15:26
5/31 anonim válasza:
Buta és primitív gondolkodásmódra utal ez a logika, mint ahogy a szavazatra adható válaszok is. Kérdező egyszerű lehetsz, mint a százas szög.
6/31 anonim válasza:
#5 *mármint a szavazásnál megadott válaszlehetőségek.
7/31 anonim válasza:
Ezt magyarázd már meg, hogy a zöld színnek mi a frász köze van a gazdagsághoz. A kis kalapos, zöld ruhás ír koboldokra gondolsz, akiknek mindig van egy rejtett aranypénzekkel teli üstjük? Mert az csak mese habbal. 😄
8/31 anonim válasza:
Én sokszor vagyok zöldben, mégis csóró vagyok :(
Vond le a következtetést..
9/31 anonim válasza:
Én ma több ruhát felpróbáltam és a zöldben éreztem magam legsoványabbnak, ezért vettem fel.
10/31 anonim válasza:
Soha életemben nem jutott még eszembe, hogy ha valaki zöld ruhában van, az biztos gazdag. Nem függ össze, egy olcsó ruha is lehet zöld színű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!