Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A bosszúállás mért rossz dolog?

A bosszúállás mért rossz dolog?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha valaki ok nélkül valami nagyon rossz dolgot tesz ellenem, akkor mért elítélendő visszaadni ezt neki, valami hasonlóan rossz dologgal, mint amit ő is tett? Hisz ő kezdte, úgy, hogy nem adtam rá semmi okot.
2021. jún. 13. 16:35
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
83%

Attól hogy személyeskedsz, a tény még tény marad a bosszú értelmetlen.

Magyarázhatod, építhetsz mögé elveket, történeteket, ideákat, személyeskedhetsz, ettől még az egész értelmetlen és féreg dolog marad.

2021. jún. 14. 16:41
 32/38 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig ha valaki ekkora seggfej, akkor megérdemli, hogy bosszút álljanak rajta. Mondom ezt úgy, hogy én nem fogok, mert semmi kedvem a balhéhoz. De ha nem lenne belőle semmi problémám, biztos megtenném, mert másból nem tanul az ilyen ember.
2021. jún. 14. 16:48
 33/38 A kérdező kommentje:
Egyébként párszor már leírtam ezt,hogy nem fogom megtenni, így bocs ha kissé gyenge felfogásúnak néztelek.
2021. jún. 14. 16:50
 34/38 anonim ***** válasza:

"Ennyi erővel akkor ez a példa is megállja a helyét, ha a te agyaddal gondolkodunk: egy gyerek lop a boltban, lebukik. Ne szidjuk le, sőt dicsérjük meg. Jó dolog az, lopjon csak. "

Ezt is hiába magyarázod félre, mert nem téged igazol.

Ha egy gyerek lop a boltban, akkor megvan a kezelésének a megfelelő módja, szülők, hatóság. De ettől még nem lesz jogod önbíráskodásra, nem lesz jogod agyonverni azért mert lopott.

2021. jún. 14. 17:41
 35/38 anonim ***** válasza:
Én a Kérdezővel értek egyet. Igenis vannak olyan helyzetek, amikor helyes dolog bosszút állni, mert nincs már más megoldás.
2021. jún. 17. 09:35
 36/38 anonim ***** válasza:
8%
A bosszúállás jó dolog!!!
2021. jún. 17. 10:37
 37/38 anonim ***** válasza:

Második oldal feléig olvastam a kommenteket.

Ahogy látom benned nem bosszúvágy van. Csak jót akarsz.

Én szoktam ilyen dolgokat csinálni. Jó ez. Jobbá tesszük emiatt a földet.

2021. jún. 22. 12:23
 38/38 anonim ***** válasza:
Kérdező,végul hogy álltál bosszut? Kitálaltál a felesegnek?
2023. jún. 7. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!