Mi vélemyényetek a bosszúállásról?
Annak hogy haragszol és elvágtad az ujjadat, mi köze a bosszúhoz? Ez akkor lenne az, ha annak az ujját faragnád le, akire haragszol. Magadat sose bántsd.:)
Hány éves vagy? Fiú-lány?
Nem mindegy, mit akar az ember megbosszulni.
Ha saját magad ujját elvágod az nem bosszúállás.
Attól függ milyen elvek szerint élsz.
Másik a bosszúállás típusa.
Vannak gyáva emberek, (munkahely, iskola) akik csak ott mernek szórakozni, ők a legidegesítőbbek, mert ha pofán vágod őket akkor máris besz@rnak és rohannak a rendőrségre. Ezek általában a pozíciójukkal/kapcsolataikkal próbálnak visszaélni, pont ezért azon 4 falon kívül nagy senkik.
Gondolom neked is ilyen problémád van. Na rajtuk kell az utcán bosszút állni, csak úgy, hogy ne tudják meg/ne tudják bizonyítani.
Fontos a bosszú, különben egy gyenge jelentéktelen ember leszel akivel bármit megtehetnek mert úgyis tűri.
Mellesleg nyomasztani fog a tudat életed végéig, hogy xy ezt megtette veled büntetlenül.
"DIREKT elvágtam az ujjamat"
Hát, jól bosszút álltál ezzel a másikon:D
Önbántalmazás a hivatalos neve annak amit te leírtál.
Keress rá, és kérj segítséget, de ne itt, hanem személyesen egy szakembertől.
Régen én is nagyon dühös voltam azokra akik majdnem tönkretették az egész életem, öngyilkossággal akartam befejezni.Gyűlöltem őket, meg akartam ölni mindegyiket.Nagyon magamba voltam fordulva.
De már már megváltozott ez a helyzet.A kulcsszó a döntés.Neked döntened kell arról hogy nem akarsz tovább így élni, boldog akarsz lenni innentől fogva.Bosszút állni mindenki tud, de az csak további keserűséget szül.Megbocsátani kevesen tudnak, ez a lelkileg erős emberek tulajdonsága.Meg kell bocsátanod mindenkinek a saját boldogságod érdekében.Ne miattuk bocsáss meg nekik, hanem magad miatt.Ha elhatároztad magadban hogy változni akarsz pozitív irányban, akkor írj privit nekem, a többit majd mondom hogyan tovább.Vagy keress rá arra a szóra a googleban hogy önfejlesztés s olvass el minden könyvet, cikket amit csak el tudsz érni, le tudsz tölteni és meg tudsz venni a boltban.Hajrá!
Kedves 5!
Ez egy pszichológus dumája volt?
Nem zavar téged, hogy akik veled szórakoztak azok másokkal is meg fogják tenni, mert nincs ki megállítsa őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!