Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Mi a vélemyényetek a narancsbőrről?
Taszitó? Észre sem veszitek?
Ma már elég sok lányon van..még a vékonyakon is..
Én is sovány vagyok,mégis van egy kicsi a fenekemen,és eléggé zavar!
És nem azért van mert lusta vagyok..mielőtt valaki igy hozzászólna,de hosszadalmas edzéssel sem lehet kiiktatni,csak nagy életmód változtatással..
Ma már... khm szerényen megjegyzem, hogy régen is volt. Csak régen még gáz volt ha kivillant a bokád vagy a térded, ma meg már a forrónadrág divat, így olyan testfelületünk is szemlére tesszük ami nem biztos, hogy mutogatni kéne.
Szóval emiatt ne legyenek komplexuasid. Azóta gáz a narancsbőr, mióta a poszterlányok photoshopoltak.
Addig nem zavar, amíg nem az én barátnőm fenekén van. Amekkorák a fiatal nők igényei, az a minimum elvárás részünkről szerintem, hogy ne olyan legyen a bőrük, mint egy negyven évesnek.
24F
"Engem az zavar hogy az összes lány azt akarja hogy zavarjon mivel ha már őket is akkor engem is."
AMEEEEEE-nak ment a +1
6-os gondolom akkor te egy álompasi lehetsz..:)
A nőknek is vannak elvárásai,de kivánom hogy legyen olyan barátnőd akinek meg te ne legyél olyan tökéletes és változtatnod kelljen érte ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!