Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemyényetek lányok, srácok?
Most lett vége egy 1 év 2 hónapos kapcsolatomnak. A Szerelem vak, de hogy ennyire? :O
4 hónaposak voltunk, mikor elkezdődött minden. akkor csalt meg a szülinapi buliján elsőnek(csók) aztán kétszer is megcsalt az már durvább verzióban... De elnéztem mindent neki, és megbocsájtottam... Elvileg nagyon szeretett meg minden, minden egyes nap velem akart lenni, és ha már 1 nap nem voltunk együtt hisztizett..
Én mindent megtettem érte,küzdöttem is érte nagyon sokszor, és egy lányra sem tudttal ránézni, csak ő volt nekem.Csak ő volt nekem és én "neki" Még a barátaimhoz sem mentem bulizni meg miegymás..Nemrégiben megbeszéltük, hogy mikor megyek hozzá, és áment mondott rá, és mondta nem lesz belőle vita...erre másnap megkérdezte, hogy elmegyek-e hozzá, mondtam nem, ezt megbeszéltük, hogy mikor megyünk.. Erre bevágta a hisztit és ez lett belőle.. dobott..És hogy őszinte legyek olyan dolgokat vágott a fejemhez, amik egyáltalán nem igazak, és ezt ő is nagyon jól tudta.
Kíváncsiságból vélemények?
Hogy egy kur va volt a nőd és visszamentél hozzá?
Szóhoz sem jutok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!