Ha egy nőnek nem tetszik, hogy pl. ő maradjon otthon a gyerekkel, akkor miért nem keres ehhez megfelelő párt? Miért rögtön a teljes férfi nem a hibás?
Nem tudom miért folyik ma a csapból is, hogy a férfiak állítólag nem maradnak otthon meg nem veszik ki a részüket a nevelésből, és ezzel milyen rossz a nőknek úgy általában.
Szerintem meg ez nem női probléma, hanem az adott nő problémája, aki nem talált az elképzeléseihez ideális partnert. Párok magánügye megbeszélni azt, hogy ki maradjon otthon a gyerekkel, ezt kívülről senki nem döntheti helyettük el. Különösen nem az összes férfi felelős ezért, mert mindig nagyon megy ez az általánosítás. Mondom ezt úgy, hogy én is a munka és nevelésben való egyforma részvétel mellett vagyok.
1: erre mondom, hogy találj hozzá megfelelő párt, aki nem "menekül" túlórába.
Az érdekes egyébként túlórába "menekülni" :D.
"eleve nem kérdés, hogy kisegítem a másikat ott, ahol tudom."
A kapcsolatok elején ez így szokott menni, ettől kapcsolat.
Azon kívül a túlóra nem ott gond, ahol erre a család rászorul. Ott gond, ahol nem lenne rá szükség, de apuka inkább menekül otthonról. De azért elvárja, hogy anyuka, aki egész nap egy kétéves után rohangált és a lakásban kucorgott legyen szexi és kívánatos estére. Nem lesz, inkább depressziós a bezártságtól.
Ismerek ilyen párt, a gyerekek már iskolások, anyuka is visszament dolgozni. Apuka mégis inkább túlórázik, pedig a cég már ki sem fizeti ezt. Szerinted? Hétvégén is a céges laptopon nyomja. És hány ilyen van!
"De azért elvárja, hogy anyuka, aki egész nap egy kétéves után rohangált és a lakásban kucorgott legyen szexi és kívánatos estére. Nem lesz, inkább depressziós a bezártságtól."
Megint arról beszélsz, hogy egy adott férfi szerinted mit csinál, és ezt generalizálva ráhúzod a férfiakra általában, vagy a férfiak többségére. Ez nem férfi vonás, legfeljebb neked, meg a hozzás hasonló nőknek voltak ezzel kapcsolatban rossz élményei a saját rossz döntéseitek nyomán. Tudom, hogy nehéz azzal szembesülni, hogy végső soron te magad vagy felelős a választásaidért, döntésedért, de sajnos más nem fogja viselni helytted a következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!