Szerintetek az rendben van hogy a barátnőm aki 16 éves aztmondta hogy a buliban lehet hogy csólolozni fog lányokkal?
Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 20:38
31/43 anonim válasza:
29es, akkor az sem számít ha csúny fiút csókol mert úgyse fognak szexelni?
32/43 anonim válasza:
29, nem tök mindegy kivel smárol, fiúval vagy lánnyal? Ugyanaz, ugyanúgy nem a barátjával smárol hanem egy tök másik emberrel, mindegy, hogy lány vagy fiú, vagy érzelmi alapon vagy sem, a lényeg, hogy random emberekkel smárol amikor kapcsolatban van.
33/43 anonim válasza:
Azért tök mindegy, mert gondolom heteró és csak kiváncsi. Ennek semmi köze a vonzalomhoz, megcsaláshoz. Nálam sem volt és nem is fantáziáltam utána nőkről. De nem bántam meg, hogy kipróbáltam.
35/43 anonim válasza:
Ha lánnyal csókolózni az nem megcsalás..
36/43 anonim válasza:
33-35 te/ti betegek vagytok... nektek is ilyen párt kívánok aki csak "kipróbálja". Hogy a fenébe ne lenne megcsalás?! Nem akarom tudni milyen fertőben nőttek egyesek fel...
37/43 A kérdező kommentje:
Szerintem is megcsalas es a megtobb embernek is itt
2021. jún. 7. 23:27
38/43 anonim válasza:
Nem megcsalás, csak kíváncsiság..
39/43 anonim válasza:
36 azt te ki a ge*i vagy, hogy jobban tudd, hogy kik miben nőttek fel?
40/43 anonim válasza:
38-39, nyugtasd magad amivel akarod, lehet kíváncsiság, de attól még megcsalás. A kettő nem zárja ki egymást. Aki ezt megteszi egy sráccal az más aljasságra is képes. Mondom ezt lányként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!