Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más tapasztalt ilyet? Vagy...

Más tapasztalt ilyet? Vagy csak engem zavar az ilyen viselkedés? Mi baja lehet?

Figyelt kérdés
A párom nagyon rigolyás. Olyan hülyeségeken akad fenn, hogy hány cm-esre van vágva az uborka a szendvicsen, vagy a levesben mekkora a krumpli, vagy díszes-e a tányér amiből eszik. Normális ez? Azért nem szeret például egy zöldséget a levesben, mert szerinte nem esztétikus. A gulyásban nem lehet répa, mert nem esztétikus. Amúgy megeszi. A kutyájának soványnak kell lennie mert úgy esztétikus. Megőrjít. Van más ilyen ember, vagy ez beteges?
2021. jún. 2. 14:53
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
#17. Pont az jutott eszembe, hogy ha szeretem a kutyát, leszarom mekkora a feje. Engem majd elzavar, ha túl nagy lesz a fejem! 🤣😂 Képes szeretni amúgy.
2021. jún. 2. 16:27
 22/25 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy nem kell x-szer kapcsolgatnia a villanyt vagy ilyenek. De akkor ezek szerint ez is kényszer.
2021. jún. 2. 16:31
 23/25 A kérdező kommentje:
Akkor kényszerbeteg. Faxa. Amúgy a hangos beszéd is zavarja.
2021. jún. 2. 16:32
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom ezt a videót a kényszerbetegségekről, talán hasznos lehet neked: https://www.youtube.com/watch?v=UE7VYCLJeuU
2021. jún. 2. 16:34
 25/25 anonim ***** válasza:
Ezt csak orvos tudja megmondani, nem a gyk népe pár infóból. Lehet tényleg csak kötekedő, hogy leuraljon téged. A kutya.... Hát azt nem tom, ha több 100 ezer ft-os kutya és tényleg valami szemmel látható deformitása van... Mondjuk nem éppen a feje mérete miatt viszem vissza, de lehet reklamálok a tenyésztőnél és a pénz fele vissza. Kutya nem, de na... Érted?
2021. jún. 3. 05:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!