Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak törökökről?

Figyelt kérdés
Milyenek emberileg? Milyen tulajdonságaik vannak?

2020. ápr. 14. 08:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sok törököt ismerek. Mint ember nem különböznek. Vannak köztük ugyanúgy rendesek és gazemberek. Párkapcsolatra nem hiszem, hogy vállalkoznék velük nőként.
2020. ápr. 14. 08:49
 2/6 anonim ***** válasza:
69%

Hát, szerintem erre csak általánosítások halmazával lehet válaszolni, mert amit pl. én írok, az lehet, hogy igaz lesz egy átlag isztambulira, de egy Urfa melletti kis faluban élő bácsikára meg az ottani fiatalokra már nem. Illetve biztos, hogy más tapasztalata lesz annak, aki mondjuk csak a turista gettókban dolgozókkal találkozott, nem pedig a "valódi" Törökországban élőkkel, illetve megint más az, aki csak a főképp Németországba áramlott "almanci"-kat ismeri, akiknek megint csak nem sok közük van a Törökországban élő törökök szokásaihoz, viselkedéséhez, világlátásához többségében.

Én több helyen is éltem az évek alatt Törökországban, illetve a családom egy része is török, az én tapasztalatom az, hogy általánosságban Törökországban több kedvességet, melegséget, jó érzést kapok a körülöttem lévő emberektől, mint amikor Magyarországon vagyok például. Mert alapvetően az emberi kapcsolatok közelebbiek, barátságosabbak, törődőbbek. Alapvetően a körülöttem lévő emberek sokkal segítőkészebbek itt mint amit Magyarországon tapasztalok (azért írom így, mert nekem ezek azok, amik érzésben azonnal szembe tűnnek).

2020. ápr. 14. 08:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mint bárki más, köztük is van mindenféle.

Munka kapcsán találkoztam konferenciákon, megbeszéléseken törökökkel. Teljesen mások voltak mind. Van, aki nagyon kedves, barátságos. Van olyan férfi, aki próbálja éreztetni, hogy a nők másodrangúak a férfiakhoz képest, ami azért abban a körben, ahol dolgozom, nem épp szalonképes hozzáállás. Szóval tényleg van mindenféle.

2020. ápr. 14. 09:02
 4/6 anonim ***** válasza:
17%
A nőket semmibe veszik, az országot szétverték és 150 evig nyomorgatták, így nincs miért közösködni velük. Amúgy nyilván ott is van mindenféle ember, csak úgy mint mindenhol.
2020. ápr. 14. 09:20
 5/6 anonim ***** válasza:
31%
Szállítmányozókat, sofőröket "látok" csak. Alja, tróger népség, egytől egyig.
2020. ápr. 14. 10:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Olyanok mint más nemzetek van közük ilyen is olyan is. De férjnek nem kellene.
2020. ápr. 16. 05:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!