Kinek milyen tapasztalata van a britekkel?
Nekem semmi bajom veluk, csak mert britek. Ha valamihez informacio kellett, mindig segitettek, akar egy idegen is. Vagy ha az utcan elszakadt a szatyrom, azonnal valaki adott masikat, es meg a cuccaim is segitette bepakolni. A boltokban nem utalattal, meg undorral fogadnak, hanem mosolyognak, koszonnek!!!!, segitokeszek. Az utrol valoban nem tolnak le, bar nagy varosokban meg autopalyan van egy ket kemenykedo,meg gyorshajto, de tobben engednek at a zebran, mint Mo-n eddig. En annyira nem vettem rajtuk eszre, hogy panaszkodnank, lehet persze a mosolyuk se igazi a legtobbszor, de azert jol tud esni a mindennapokban.
Sokfelevel talalkoztam mar, a lezullodt alkesz-fuves(de dolgozik heti 50-60 orat), segelyen elo 8 gyerekes beteg szulovel, segelyen elo szimplan nincs kedve dolgozni tipusuval, gazdagabb reteggel is, sima jomoduakkal is. Elfogadobbak, meg nyitottabbak a masra, az ujra, de persze vannak olyan videkiek, akik pl eletukben nem lattak szinesborut, vagy eletukben nem voltak a fovarosban, sot kulfoldon sem, de ok is baratsagosabbak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!