Más tapasztalt ilyet? Vagy csak engem zavar az ilyen viselkedés? Mi baja lehet?
Nekem is van enyhe OCD-m, én az a fajta zsilipelős, takarítós, rendszerezős, szokásmániás vagyok, de ennek is van egy előadásmódja.
Ha valami problémám van, páromnak nem a szeme elé hányom, hanem elmagyarázom, hogy nekem ez miért okoz rossz érzést, nem jó, VAAAGY, akkor én csinálok inkább ezt-azt, VAAAAAAAAAAGY megkérem, hogy csináljunk valamit, ami eltereli a figyelmem. Igen, néha segít, ha elmegyünk kocogni, rollerezni, macskás videókat nézünk.
A lényeg, hiába vagyok OCD-s, nem vagyok egy önző se*fej.
Szeretheted, azzal nincs is baj.
De sajnos ez egy betegség, ami fokozódni fog, ez 100%
Aztán, amikor majd kezet emel, vagy esetleg baltát, akkor már késő lesz!
Szóval: MOST kell pszichológus. Most még van remény.
Ha nem hajlandó, akkor már nincs remény, akkor menekülnöd kell, ha élni akarsz! Lehet, hogy már most is késő!
Mondtad már neki, hogy elhagyod, ha így viselkedik?
"nincsenek kényszeres cselekedetei"
Most akkor melyik? Fent még azt írtad, csak az x miliméterre vágott zöldség megfelelő. Ez határozottan kényszeres.
Azt meg nem írtam, hogy pszichopata, de aki ennyire nem képes felelősen, empatikusan gondolkozni és cselekedni (igen, a kutya miatt), abban van valamiféle hajlam erre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!