Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen tünetei vannak az...

Milyen tünetei vannak az agykárosodásnak?

Figyelt kérdés
Milyen tünetei vannak lehet olyan hogy mozognak a tárgyak vagy hangulatú hasítanak vannak vagy fejteton nagyon nagy nyomás van majd megbolondul tőle ?
2021. máj. 27. 23:06
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
66%
A vesszővel ennyire rosszban vagy? Semmit nem lehet megérteni a mondanivalódból..
2021. máj. 27. 23:19
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen tünetei vannak. :D
2021. máj. 27. 23:24
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz kérdést kiírni a gyakorira, olyan tünetei vannak.

Valójában azonban agykárosodás és agykárosodás között hatalmas különbség lehet. Valaki úgymond megússza, más pedig élete végéig zombi lesz.

2021. máj. 27. 23:34
 4/31 A kérdező kommentje:
akkor nekem az lehet agykárosodásom !! pokolban nem lehetek vagy még is??
2021. máj. 27. 23:46
 5/31 Psylocyber ***** válasza:
100%

2. válasz elég kompakt :D

egyébként az agy elég sok dolgot csinál, szóval az agykárosodás, mint olyan elég sok dolgot jelenthet (vajon trump mire gondolt a bombázás után... ott komoly nyomást kaphattak a srácok)

1, mozognak a tárgyak... háát, ha nem kéne nekik mozogni és mégis mozognak az valami komoly pszichés tünet, LDS pl okoz ilyet, úgy hallottam. A viccet félretéve jó a tipped, ezzel már én is orvoshoz mennék.

2, "hangulatú hasítanak" >> ezt nem sikerül értelmeznem :( hangulatingadozás? Igen, az is lehet idegrendszeri eredetű, sőt.

3, a fejtetőn érzett nyomás se teljesen normális (kivéve ha fejenállást gyakorol az illető), ezt is megkérdezném egy orvostól

Összegezve, ha ilyen tünetei vannak és emellé pl problémád támad az egyensúly megtartásával, vagy a mozgáskoordinációval, akkor meg végképp, mert az már komoly bajt is jelezhet, de nem akarok rádijeszteni, mert ezer meg ezer oka lehet az általad említett dolgoknak. Ha nem múlik, akkor orvos, nem GYIK :)

2021. máj. 27. 23:49
 6/31 A kérdező kommentje:
igen ilyen tüneteim vannak nyomás fejben ok nélküli nevetés hát elég sok rosszon keresztül mentem szó szerint a pokolban voltM !
2021. máj. 27. 23:53
 7/31 Psylocyber ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, bocs, h elpoénkodom és őszintén remélem, hogy nincs nagy bajod. Tényleg menj el orvoshoz, ő majd elküld a megfelelő szakemberhez, de neked kell lépned. Tessék szíves lenni a háziorvoshoz elmenni :)
2021. máj. 28. 00:01
 8/31 A kérdező kommentje:
voltam neurologián és semmi voltam fej ct én és semmit nem mondtak amugy sajnos jártam pszihiáterhez és hosszb ideig kaptam injekciót aminek nagyon ellene voltam már most rosszul vagyok de már jó idelye nem kapom annyira nem érzem a tüneteket de még mindig jelen van valamikor
2021. máj. 28. 00:04
 9/31 Psylocyber ***** válasza:

Hát, ha voltál CT-n akkor a komoly probléma kilőve, hál' istennek. Ne tudd meg mire képes az ember ha pszichés problémái vannak. Pl én teljesen meg tudtam magam lepni a pszichoszomatikus tüneteimmel. Erre viszont már csak a lelki egészség a megoldás, amit a rendszeres testmozgással, a megfelelő alvással és a megfelelő táplálkozással, meg az emberi kapcsolataid ápolásával tudsz javítani.

egy kis segítség: [link]

2021. máj. 28. 01:11
 10/31 A kérdező kommentje:
növekedési hormont kellene szereznem !
2021. máj. 28. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!