Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen tünetei vannak az...

Milyen tünetei vannak az agykárosodásnak?

Figyelt kérdés
Milyen tünetei vannak lehet olyan hogy mozognak a tárgyak vagy hangulatú hasítanak vannak vagy fejteton nagyon nagy nyomás van majd megbolondul tőle ?
2021. máj. 27. 23:06
1 2 3 4
 11/31 Psylocyber ***** válasza:
na ezt most honnan szedted elő?:)
2021. máj. 28. 19:10
 12/31 A kérdező kommentje:
azért mert a növekedési hormon jó közérzetet okoz zsírt éget hasznos pszihologiai problémákra de lehet tévedek
2021. máj. 28. 19:46
 13/31 Psylocyber ***** válasza:

sport, hobbi, marihuána?:)

ezek közül a rendszeres testmozgást emelném ki, meg a szabad levegőt, a természetben tartózkodást, mint hosszú távú megoldást. A mariska pedig nálam bármilyen fizikai fájdalomra gyógyír, pl sérülések esetén elég hasznos, de nagy eséllyel a fejfájást is megoldja.

2021. máj. 28. 20:10
 14/31 A kérdező kommentje:
marihuána veszélyes !
2021. máj. 28. 22:54
 15/31 Psylocyber ***** válasza:
szerintem összekevered valami keménydroggal. Évezredek óta termesztik, mert baromi hasznos növény. Japánban 10000 (tízezer) évvel ezelőtt már termesztették. Nem akarom Torrentét idézni, de egy nagy lópikulát veszélyes az :) Személy szerint, ha krónikus fejfájás kínozna tuti ez lenne az első. Nem véletlenül létezik az orvosi marihuána...
2021. máj. 28. 23:41
 16/31 A kérdező kommentje:
így van de kimondottan hányáscsíllapító ugyanis valmilyen receptorra ugye agyban hatást gyakorol rákosoknak adják persze hogy legyen étvágyuk amugy minden drog akkor hasznos például tesztoszteron is vagy a stimulánsok vagy bármi ezek is orvosi célra vannak ahogy minden !!
2021. máj. 28. 23:49
 17/31 Psylocyber ***** válasza:

hát akkor én sámán vagyok, mert amikor eltört a kezem és első nap iszonyat fáj még, akkor szóltam a srácoknak és egy cigi után elmúlt. De ez igaz a fogfájásra is. Abban igazad van, hogy nem egy C-vitamin, ésszel kell csinálni. Csak azért említettem mert a fejfájásra tüneti kezelés szintjén jó lehet, de persze az okot kell megszüntetni, nem a tüneteket kezelni, na meg illegális is :D de én pl már rég dekriminalizáltam volna.

A növekedési hormonra visszatérve pedig pont, hogy az veszélyes, persze nem vagyok orvos, de olvastam róla, hogy nem veszélytelen. Mióta van ez a fejfájásod amúgy és milyen gyakran, mennyi ideig tart?

2021. máj. 29. 00:14
 18/31 A kérdező kommentje:
hát van hogy órákig kellemetlen nyomás stb
2021. máj. 29. 00:47
 19/31 Psylocyber ***** válasza:
az orvos egyébként mit mondott? Nincs véletlenül magas vérnyomásod?
2021. máj. 29. 11:36
 20/31 A kérdező kommentje:
hát voltam ct ugye magas vérnyomás nincs de régebben doppingoltam hatemiolt szedtem ami lehet okozta de főleg azóta vettem észre mikor elkezdtek kezelni injekcióval de most már nem kapom de lehet valami visszamaradhatott!!
2021. máj. 29. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!