Milyen tünetei vannak az agykárosodásnak?
sport, hobbi, marihuána?:)
ezek közül a rendszeres testmozgást emelném ki, meg a szabad levegőt, a természetben tartózkodást, mint hosszú távú megoldást. A mariska pedig nálam bármilyen fizikai fájdalomra gyógyír, pl sérülések esetén elég hasznos, de nagy eséllyel a fejfájást is megoldja.
hát akkor én sámán vagyok, mert amikor eltört a kezem és első nap iszonyat fáj még, akkor szóltam a srácoknak és egy cigi után elmúlt. De ez igaz a fogfájásra is. Abban igazad van, hogy nem egy C-vitamin, ésszel kell csinálni. Csak azért említettem mert a fejfájásra tüneti kezelés szintjén jó lehet, de persze az okot kell megszüntetni, nem a tüneteket kezelni, na meg illegális is :D de én pl már rég dekriminalizáltam volna.
A növekedési hormonra visszatérve pedig pont, hogy az veszélyes, persze nem vagyok orvos, de olvastam róla, hogy nem veszélytelen. Mióta van ez a fejfájásod amúgy és milyen gyakran, mennyi ideig tart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!